Feriebolig i Navelli i Abruzzo

Sotto Le Volte

 
Sotto Le Volte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Sotto Le Volte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Abruzzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Sotto Le Volte ligger i et originalt byhus fra 1606 midt i Navellis gamle bykerne - her venter charmerende hvælvede lofter og rustikke stenmure. Værtskabet er halvt italiensk, halvt belgisk, og gæstfriheden er rummelig.

På vej op ad Navellis krogede gader og stræder støder man på en rigt blomsterdekoreret portal, som man automatisk standser op ved, fordi det hele dufter lidt af poesi. Indenfor venter belgiske Christel med et af sine hyggelige værelser i historiske omgivelser, som er bevaret fra 1600-tallet.

Læs mere om Sotto Le Volte

1600-tals interiøret er så vidt muligt bevaret, og præger både ildstedet, spisesalen og køkkenet, som står til gæsternes rådighed - hvis man fx vil have drikkelse på køl eller lave lette anretninger.

Dobbeltværelse:
De to dobbeltværelser ligger på 1. og 2. sal med fint hvælvede stenlofter og vender ud mod gaden. På 1. sal ligger La Stanza del Pane, som var det rum, man i gamle dage lagde brøddejen i og lod den hæve. Her er der badeværelse med toilet og bruser. På 2. sal ligger La Vecchia Cucina, som er bygningens tidligere grovkøkken. Herfra er der landskabsudsigt og et stort badeværelse med to håndvaske, toilet og bruser. I begge værelser er der plads til en ekstra opredning.

Familieværelse til 4 personer:
Oppe på 3. sal ligger der to værelser med et lille badeværelse med toilet og bruser med navnet Le Stanze del Monsignore, altså Højærværdighedens værelser. Værelserne har hvælvede stenlofter og vindue ud til den interne gård. Denne løsning er ideel til familier på fire personer.

Skjul teksten
 
 
search map