Anmeldelser af Residence Eurhotel

 
Residence Eurhotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Eurhotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montesilvano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Eurhotel

Læs personlige anmeldelser af Residence Eurhotel som ligger i Abruzzo. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Eurhotel. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Michael og Inge fra København Ø boede på Residence Eurhotel i Montesilvano fra d. 11. til d. 18. oktober 2005.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Både og. Vores mål var et sted at bo (centralt) for derfra at kunne køre ud og se på bolig i Abruzzo... og det fik vi også. Da vi kørte Abruzzo tyndt for at se på huse i dagtimerne og havde en lille datter med på knap 2 år indtog vi ofte aftensmaden i lejligheden og så kommer jeg til sagen; lejligheden var efter prisen fin størrelse, men køkken var lidt beskidt og køleskabets låge kunne ikke lukke. Efter at have sagt det i receptionen, fået skiftet køleskabet til et nyt, som heller ikke kunne lukke - enedes vi om at da de ikke kunne se at det var køkkenkonstruktionen, der ikke fungerede, så ville vi ikke bruge mere energi herpå. Lidt trælst, men receptionen og alle vi mødte var ellers meget venlige og imødekommende, så alt i alt var det fint. Barnesengen vi lejede kunne godt trænge til en udskiftning, da bunden var knækket i to dele og vippede og i begge sider.

Har I tips til de næstekommende?
Vælg et hotel/lejlighed lidt dyrere og med lidt bedre standard. Dette var meget sen 80'er, men det eneste vi kunne booke på daværende tidspunkt.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
God betjening og dermed god oplevelse, så I er både på hotellet og herhjemme anbefalelsesværdige.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map