Feriebolig i Montesilvano i Abruzzo

Residence Eurhotel

 
Residence Eurhotel er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Eurhotel er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Montesilvano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Eurhotel ligger ved stranden i Montesilvano, 800 meter fra bycentrum. Der er tale om en nyopført ejendom med 130 lejligheder i alt, et svømmebassin for voksne og et for børn, parkeringsplads og garage.

Der findes flere typer lejligheder, alle med balkon, telefon, køkkenhjørne med elektriske kogeplader og badeværelse med bruser.

- etværelseslejlighederne kan indeholde op til 5 sovepladser (ca.50 m²). De består af opholdsstue med tre sovepladser i sovesofaer samt natområde med dobbelt seng.

- toværelseslejlighederne kan indeholde op til 6 sovepladser (ca.65 m²). De består af opholdsstue med tre eller fire sovepladser i sovesofaer samt soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge samt evt. ekstra seng.

På stedet er der reception, elevator. Det obligatoriske klubkort inkluderer adgang til poolområde, en parasol og to liggestole på stranden, underholdning, kurser i tennis, svømning, surf, kajak, aerobics og salsa. Mod betaling kan man leje tennisbanen på timebasis, sejle kajak, benytte vandcykler og fitnessrom samt sauna.

Læs mere om Residence Eurhotel

Skjul teksten
 
 
search map