Ferieboliger og hoteller i Montesilvano

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Man kan gå langs vandet og den brede strand til regionshovedstaden Pescara (7 km). Montesilvano som er opkaldt efter de skovklædte bakker, der engang dækkede landskabet omkring, består af to bydele: Montesilvano Marina og  Montesilvano Colle. Det er henholdsvis den moderne ferieby ved vandet og den oprindelige gamle bydel. 

Langs med stranden er der lagt en bølgebryder, så bølgerne normalt altid er ganske lave, og stranden er derfor meget børnevenlig. Vil du og familien ikke bruge hele ferien ved vandet, er der masser af interessante udflugtsmål inden for rækkevidde. Takket være de gode motorvejsforbindelser kan blandt andet Rom nås på bare lidt over to timer. Om ikke andet giver det gode muligheder for at finde en direkte flyforbindelse fra Danmark til din ferie.

Kort over rejsemålet Montesilvano

Klik på kortet over rejsemålet Abruzzo herunder for at se afstande og placering af vores ferieboliger og udvalgte hoteller. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferieboliger og hoteller i Montesilvano

Den skønne beliggenhed ved Adriaterhavskysten har gjort Montesilvano til en populær ferieby blandt både italienerne selv og internationale turister. Derfor finder du her et bredt udvalg af hoteller, ferielejligheder og B&B - særligt i den nordlige del af Montesilvano Marina. Vi har allerede gjort det indledende arbejde med at sortere skidt fra kanel. Alle de ferieboliger som du kan finde med søgemaskinen øverst her på siden, er således håndplukket af os. Her har du de bedste betingelser for at få en vellykket ferie i Montesilvano.

Læs mere om Montesilvano

Skjul teksten
 
 
search map