Agriturismo i Maglianico i Abruzzo

Azienda Agrituristica Campoletizia

 
Azienda Agrituristica Campoletizia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Azienda Agrituristica Campoletizia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Maglianico og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midtvejs mellem de dejlige sandstrande langs Adriaterhavskysten og den imponerende massiv i Majella Nationalpark ligger Agriturismo Campoletizia. Til gården hører de omkringliggende 50 hektarer jord, hvor der findes vinmarker såvel som olivenplantager og frugttræer af flere arter. En del af ejendommen beståre af skov, hvor der dyrkes bl.a. den sorte svin fra Abruzzo.

Et ungt par, Nicola og Livia, er herre i huset. Fra deres egne producerede råvarer laver de selv olienolie, vin, honning, marmelader og andre saucer samt skinke, salami og kød fra deres egne dyravl.Disse produkter kan købes med hjem eller smages tilberedt på deres lille spisested, hvor der er mulighed for at spise udendørs - under nogle egetræer - så længe vejret tillader det. Udsigten over dalen er pragtfuld, trods man fra huset hverken ser Majella massivet eller havet. Skulle temperaturen være mere køligt så har de indrettet en bekvem og hyggelig spisestue med pejs.

Nivola og Livia har desuden den ambition af at skabe et lille bibliotek, som stpr frit til rådighed for deres gæster. Hovedpartne af bøgerne er endnu på italiensk men flere of flere udelandske rejsende der har fået øje på Abruzzo har efterladt de bøger de selv havde med... idéen er at lade andre læse en bog man selv anbefaler eller læse en bog anbefalet af andre. Alt dette i naturskønne omgivelser.

Læs mere om Azienda Agrituristica Campoletizia

Indlogering sker i det røde hus, i modsætning til restauranten, som ligger i det hvide hus. Der er god afstand - ca. 150 meter - mellem de to huse, så man ikke forstyrres af restaurantens gæster hvis man vil hvile. De 9 værelser i det røde hus er smagfuldt indrettet og råder alle over eget badeværelse med toilet og bruser. I stueetagen er der desuden en fælles opholdsstue med pejs, hvor der også serveres morgenmad om morgen.

Man skal ikke vælge dette sted hvis man er efter teknologiske bekvemmeligheder eller et svømmebassin. På værelserne er der ikke fjernsyn, der er intet svømmebassin at bade i og heller ej internet forbindelse. Til gengæld er der en sand mulighed for at koble af og smag på den paradis Nicola og Livia har fundet.

Skjul teksten
 
 
search map