Ferieboliger og hoteller i Maglianico

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Byen er derfor en god base, hvis du vil bruge ferien på at udforske vinlandet og slappe af ved kystens dejlige strande i det centrale Italien. Derudover er der rig mulighed for at holde en aktiv ferie med for eksempel golf, vandre- og cykelture. Det kan anbefales at bruge byen som udgangspunkt for ture til Abruzzo's nationalparker, der byder på uberørt natur og gamle landsbyer. Miglianico er kendt for det store, årlige motionsløb, som tiltrækker løbere i alle aldre. 

Kort over rejsemålet Miglianico i Abruzzo

Brug kortet (klik) til at danne dig et overblik over området og de hoteller og ferieboliger, vi tilbyder her. Her kan du også se afstande til nærmeste lufthavne i Abruzzo.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Ferieboliger og hoteller i Miglianico 

Hos In-Italia Rejser tilbyder vi dig et udvalg på hundredvis af ferieboliger i Italien, som inkluderer hoteller, ferielejligheder, villaer og andre former for indlogering. Du kan derfor næsten altid finde en feriebolig, som passer helt til dine ønsker hos os. Er du på udkig efter en bestemt type bolig, kan du eventuelt bruge søgemaskinens filterfunktion. Her kan du også angive eventuelle ønsker til boligen med hensyn til standard, faciliteter og beliggenhed. 

>> få overblik over alle hoteller og ferieboliger i Abruzzo her

Læs mere om Maglianico

Lokale links

Officiel hjemmeside for byens motionsløb finder du her

Skjul teksten
 
 
search map