Hotel i L'Aquila

Hotel 99 Cannelle

 
Hotel 99 Cannelle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel 99 Cannelle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til L'Aquila og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel 99 Cannelle er et skønt og stemningsfyldt byhotel. De mange detaljer er så fint afstemt i former og farvenuancer, at de er en billedkunstner værdig.

Hotellet som er fra 2006 og derfor nyrestaureret og velindrettet, ligger inden for L'Aquilas historiske bymur i et roligt kvarter uden trafikstøj - blot én km fra den gamle bydel med domkirkepladsen, men vel at mærke i stigende terræn. Stationen derimod ligger blot 350 m fra hotellet, så selv om man skulle ankomme med tog fra fx Rom som ligger kun ca. tre timer væk (med skift i Terni), kommer man nemt omkring. I bil kan man køre til Rom på ca. én time (ca. 110 km), og der er motorvej hele vejen.

Læs mere om Hotel 99 Cannelle

Fontana delle 99 Cannelle ("Brønden med de 99 haner") som med tiden er gået hen og blevet L'Aquilas vartegn, ligger blot 50 m fra hotellet. Her hersker den gode stemning på lune sommeraftener. Mange besøgende vil gerne have et glimt af det kendte springvand.

I hotellets restaurant Il Drappo kan man nyde kokkens kunstfærdige retter blandet med traditionelle egnsretter. Om sommeren er der udendørs servering hvor man kan indtage sit veltilberedte måltid til den rislende lyd af den nærliggende brønd med de 99 haner.

De 11 værelser ligger på 1. og 2. sal (her er elevator) og er alle indrettede med gedigne materialer, fx trægulve og mosaikker. Værelserne er moderne, men rummer til trods for det mange historiske detaljer. Alle værelser kan enten benyttes som enkelt- eller dobbeltværelser, og enkelte sågar som tresengs- og firesengsværelser (nogle værelser er indrettede med hems). Værelserne har alle eget badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. De har fladskærms-tv med satellitkanaler, aircondition, internet, minibar og telefon - men ingen balkoner/terrasser. Dog finder man foran bygningen den skønneste terrasse hvor man kan slappe af eller nyde sin frokost.

Der er gratis, offentlig parkering lige ved hotellet.

Skjul teksten
 
 
search map