Anmeldelser af Centro Turistico Isola Verde

 
Centro Turistico Isola Verde er ikke tilgængelig i øjeblikket
Centro Turistico Isola Verde er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Abruzzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Centro Turistico Isola Verde

Læs personlige anmeldelser af Centro Turistico Isola Verde som ligger i Abruzzo. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Centro Turistico Isola Verde. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jan og familie fra Jyderup boede på Centro Turistico Isola Verde i Lago di Bomba fra d. 22. til d. 24. september 2005.

Opholdet ved Lago di Bomba (2 nætter i bungalow) var købt ud fra præsentationen på jeres hjemmeside og uden noget forhåndskendskab til hverken Italien eller Abruzzo. Forinden havde vi været 4 døgn i Rom, og efterfølgende var vi 6 døgn i Pescara. Vi kørte fra Rom til Pescara i lejet bil og syntes, det kunne være sjovt at gøre ophold i bjergene på vejen.
Centro Turistico Isola Verde kan vel bedst beskrives som en campingplads med et antal såkaldte bungalows. De havde nu nærmest karakter af spejderhytter, men tjente deres fomål hvad angår overnatning og madlavning, selvom køkkenet var noget spartansk udstyret.
Alt på stedet forekom lukket og slukket efter sæsonen. Dog åbnede restauranten kl 20.00 - om der var nogen gæster ved jeg ikke, men mit væsentligste kritikpunkt er, at stedet i virkeligheden ligger meget længere fra søen, end jeres præsentation giver udtryk for. Det var faktisk umuligt at gå ned til søen, dels fordi hele området var indhegnet, og dels fordi man skulle følge en temmelig lang og stejl serpentinervej ned ad bjergsiden.
Man skulle til selve byen Bomba for at købe ind. Denne ligger også temmelig langt væk, og det er også umuligt at gå derhen pga. en meget stejl serpentinervej op ad bjergsiden. Byen bød dog på en rigtig god købmand/slagter med fantastiske råvarer og en lille bar med priser, der skønsmæssigt var 1/5 af priserne i Rom.
Alt i alt vil jeg sige, at jeres præsentation er for meget skønmaleri i forhold til virkeligheden, og havde vi købt et længere varende ophold, havde jeg nok følt mig snydt. Hertil kom, at min håndklædebestilling var misset, og at de tog en ret så høj pris for slutrengøring og leje af håndklæder (beløbet har jeg glemt lige nu).
Men vi havde en dejlig tur og især en dejlig tid på stranden i Pescara, hvor det kun var en fordel, at sæsonen var slut. Jeg har i øvrigt efterfølgende med interesse bemærket jeres ferielejligheder i Pineto.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map