Agriturismo i Lago di Bomba i Abruzzo

Centro Turistico Isola Verde

 
Centro Turistico Isola Verde er ikke tilgængelig i øjeblikket
Centro Turistico Isola Verde er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Abruzzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den sydlige del af Abruzzo, mellem regionens store naturpark og Adriaterhavet ligger Bombasøen. Sangrodalen, som søen ligger i, er endnu et uspoleret naturområde, og stedet er derfor ideelt til en ferie i naturen. Man kan fra Centro Turistico Isola Verde såvel tage på trekkingture på stier med udsigt til Maiellabjerget eller tage på sejltur på søen.

Centro Turistico Isola Verde ligger skønt ud til søen og er udstyret med pool, tennisbane, fodbold og volleyballbane. Man kan desuden leje mountainbikes, kanoer og vandcykler på stedet. I juli og august måned arrangeres der aftenunderholdning.

Læs mere om Centro Turistico Isola Verde

På stedet er der restaurant, diskotek, bar, pizzeria og butik. Uden for højsæsonen arrangeres der særlige weekendophold, hvor gæsterne bliver præsenteret for de typiske egnsretter og lokale traditioner, og der arrangeres arkæologiske ture til Pallano-bjerget.

Centro Turistico Isola Verde tilbyder indkvartering i bungalows til 4 eller 6 personer.
Alle bungalows er af træ og har indlagt varme. Bungalowerne er spartansk indrettet, så vælger man dette sted, skal det være for at nyde den omkringliggende natur, uden for høje forventninger til boligernes standard.

Skjul teksten
 
 
search map