Abruzzo Karneval i Lanciano

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Italienernes fastelavn varer i reglen længere end den danske, og den er ikke kun for børn, tværtimod. I mange italienske byer afholdes der karneval med deltagelse alle aldersgrupper i byen, en fest som strækker sig over adskillige dage.

Karnevallernes karneval

I Lanciano holder man karneval i fire dage, fra lørdag før vores fastelavn til tirsdagen efter. Det er en slags karnevallernes karneval, hvor der på skift holdes karneval i forskellige af byens kvarterer. Det foregår som regel om aftenen. Programmet varierer fra år til år, men typisk er arrangementer for børnene tidligt på aftenen, mens de voksne godt kan finde på at starte så sent som kl. 22.

Den vigtigste dag

Tirsdagen, den fede tirsdag (martedi grasso) som den kaldes hernede, er den vigtigste af dagene. Her er selvfølgelig også, som det hører sig til i Italien, masser af musik og fyrværkeri.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Abruzzo

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino

search map