Hotel i Colonnella i Abruzzo

Hotel Villa Susanna degli Ulivi

 
Hotel Villa Susanna degli Ulivi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Susanna degli Ulivi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colonnella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger diskret afskærmet af naturens favntag og kombinerer på smukkeste vis Appenninernes bjergtinder med Abruzzos gyldne sandstrande. Det ligger nemlig på en bakketop med en fantastisk bjergudsigt til den ene side og udsigt til havet (blot ca. 3 km) til den anden side. Fra poolen går hele naturscenariet op i en højere enhed.

Mange bekvemmelige faciliteter

Blandt de kærkomne faciliteter finder man parkeringsplads (aflåst om natten), solterrasse, have og legeplads og ikke mindst swimmingpool med panoramisk beliggenhed. Indenfor tæller faciliteterne reception, infopoint med udflugtsmuligheder, elevator og bar. Hotellet er et 3-stjernet Superior hotel. In-Italia's klassificering ligger og svinger mellem 3½ og 4 sole, og lander med de mange faciliteter og den smukke beliggenhed på 4 sole.

Læs mere om Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Oplevelsestæt ferie blandt strande, bakker og bjerge

Oplevelsesmulighederne er mange. Lej mountainbikes eller legendariske Vespa'er og udforsk det kuperede lokalområde. Der er også rig mulighed for at aflægge lokale vin- og olieproducenter et besøg. Man kommer i bil hurtigt op i Appenninerne (ca. 1 times kørsel), hvor man kan udforske Abruzzos rå natur med vilde dyr og autentiske bjerglandsbyer. Den smukke historiske by Ascoli Piceno i Marche ligger blot 30 km væk. Endelig kan man dase på stranden i Martinsicuro (ca. 3 km væk), hvor hotellet stiller strandservice (parasol og to liggestole) til rådighed mod tillæg.

Restaurant på stedet

I hotellets restaurant serveres der både fiske- og kødretter til hotellets gæster og for udefrakommende. Man kan vælge enten at spise a la carte eller tilvælge halvpension (mod tillæg). Når vejret tillader det, dækkes der op ude på verandaen, hvorfra der også er havudsigt. Det samme gælder morgenmaden, som serveres som buffet i samme restaurant. Ønsker man at prøve andre spisesteder i området, så ligger der en restaurant blot ca. 100 m fra hotellet eller i Colonnella (ca. 1½ km) og langs kysten (ca. 3 km).

Wellness

Hotellet har et veludstyret wellnesscenter med den helt rigtige beliggenhed - her er der nemlig havudsigt fra jacuzzien. Ud over velgennemtænkt interiør med mosaikker byder denne afdeling på en sauna i glas, et tyrkisk bad og et saltrum. Wellnessafdelingen kan benyttes mod tillæg.

Værelserne på Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Dobbeltværelse (classic)

Disse 16 Classic-værelser med udsigt til de bagvedliggende bjerge (enkelte vender mod havet) er rummelige og har wifi (gratis), sat-tv, aircondition, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Flere af disse værelser har plads til op til 4 personer i alt (ekstrasenge evt. som køjeseng). Enkelte værelser er forbundet med en dør.

Dobbeltværelse (comfort)

Disse 10 Comfort-værelser med møbleret terrasse og udsigt til havet er rummelige og har wifi (gratis), sat-tv, aircondition, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Flere af disse værelser har plads til op til 3 personer i alt (ekstrasenge evt. som køjeseng). Enkelte værelser er forbundet med en dør. Værelserne ligger på 1. sal.

Suite m. havudsigt og balkon/terrasse

Disse to suiter med udsigt til havet er rummelige og har wifi (gratis), sat-tv, aircondition, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser har plads til op til 5 personer i alt (ekstrasenge evt. som køjeseng). Den ene suite ligger på 1. sal og har terrasse, mens den anden blot har balkon men ligger til gengæld på 2. sal og har bedre udsigt.

Skjul teksten
 
 
search map