Hotel i Colonnella i Abruzzo

Hotel Villa Susanna degli Ulivi

 
Hotel Villa Susanna degli Ulivi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Villa Susanna degli Ulivi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Colonnella og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet ligger diskret afskærmet af naturens favntag og kombinerer på smukkeste vis Appenninernes bjergtinder med Abruzzos gyldne sandstrande. Det ligger nemlig på en bakketop med en fantastisk bjergudsigt til den ene side og udsigt til havet (blot ca. 3 km) til den anden side. Fra poolen går hele naturscenariet op i en højere enhed.

Mange bekvemmelige faciliteter

Blandt de kærkomne faciliteter finder man parkeringsplads (aflåst om natten), solterrasse, have og legeplads og ikke mindst swimmingpool med panoramisk beliggenhed. Indenfor tæller faciliteterne reception, infopoint med udflugtsmuligheder, elevator og bar. Hotellet er et 3-stjernet Superior hotel. In-Italia's klassificering ligger og svinger mellem 3½ og 4 sole, og lander med de mange faciliteter og den smukke beliggenhed på 4 sole.

Læs mere om Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Oplevelsestæt ferie blandt strande, bakker og bjerge

Oplevelsesmulighederne er mange. Lej mountainbikes eller legendariske Vespa'er og udforsk det kuperede lokalområde. Der er også rig mulighed for at aflægge lokale vin- og olieproducenter et besøg. Man kommer i bil hurtigt op i Appenninerne (ca. 1 times kørsel), hvor man kan udforske Abruzzos rå natur med vilde dyr og autentiske bjerglandsbyer. Den smukke historiske by Ascoli Piceno i Marche ligger blot 30 km væk. Endelig kan man dase på stranden i Martinsicuro (ca. 3 km væk), hvor hotellet stiller strandservice (parasol og to liggestole) til rådighed mod tillæg.

Restaurant på stedet

I hotellets restaurant serveres der både fiske- og kødretter til hotellets gæster og for udefrakommende. Man kan vælge enten at spise a la carte eller tilvælge halvpension (mod tillæg). Når vejret tillader det, dækkes der op ude på verandaen, hvorfra der også er havudsigt. Det samme gælder morgenmaden, som serveres som buffet i samme restaurant. Ønsker man at prøve andre spisesteder i området, så ligger der en restaurant blot ca. 100 m fra hotellet eller i Colonnella (ca. 1½ km) og langs kysten (ca. 3 km).

Wellness

Hotellet har et veludstyret wellnesscenter med den helt rigtige beliggenhed - her er der nemlig havudsigt fra jacuzzien. Ud over velgennemtænkt interiør med mosaikker byder denne afdeling på en sauna i glas, et tyrkisk bad og et saltrum. Wellnessafdelingen kan benyttes mod tillæg.

Værelserne på Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Dobbeltværelse (classic)

Disse 16 Classic-værelser med udsigt til de bagvedliggende bjerge (enkelte vender mod havet) er rummelige og har wifi (gratis), sat-tv, aircondition, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Flere af disse værelser har plads til op til 4 personer i alt (ekstrasenge evt. som køjeseng). Enkelte værelser er forbundet med en dør.

Dobbeltværelse (comfort)

Disse 10 Comfort-værelser med møbleret terrasse og udsigt til havet er rummelige og har wifi (gratis), sat-tv, aircondition, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Flere af disse værelser har plads til op til 3 personer i alt (ekstrasenge evt. som køjeseng). Enkelte værelser er forbundet med en dør. Værelserne ligger på 1. sal.

Suite m. havudsigt og balkon/terrasse

Disse to suiter med udsigt til havet er rummelige og har wifi (gratis), sat-tv, aircondition, værdiboks og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Disse værelser har plads til op til 5 personer i alt (ekstrasenge evt. som køjeseng). Den ene suite ligger på 1. sal og har terrasse, mens den anden blot har balkon men ligger til gengæld på 2. sal og har bedre udsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Susanna degli Ulivi som ligger i Abruzzo. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Susanna degli Ulivi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Godt hotel i flotte omgivelser

Hotellet ligger med flot udsigt med havet til den ene side og bjergene til den anden side. Ligger uden for byen i rolige omgivelser, men med gå afstand til Colonnella.

Vi havde et fint værelse med udsigt over havet. Rigtig god morgenmad og vi prøvede også hotellets aften menu, som kan anbefales, hvortil vi fik vin fra lokal området.

Hotellet var meget hjælpsomme og opmærksomme på at give os en god ferie og oplevelse.

Læs mere

La Dolce Vita

Vi nød i fulde drag den smukke udsigt som havde havet i den ene side og bjergene i den anden. Smukt smukt landskab. Mindst ligeså godt som Toscana og Piemonte. Abruzzo er en delvis ukendt perle. Vinen var en positiv overraskelse

Læs mere

Smuk udsigt

Hotellet er helt sikkert et hit om sommeren, hvor den imponerende terrasse med udsigt til Adriaterhavet kan nydes ... og hvor restauranten er åben. Vi Besøgte stedet uden for sæsonen, hvor det var koldt (indtil vi bad om at få varme på værelset, men så blev det også fikset i en fart), og hvor restauranten var lukket. Det var lidt af en bet, men vi fik anbefaling på to gode restauranter i nærheden, desværre ikke inden for gåafstand.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Skønt beliggende i bakkerne, området er vidunderligt, dejlig ro og ren bjergluft. Meget venligt personale. Havudsigten fra værelset kunne ses når man stod op.

Læs mere

Vingårde og fantastisk udsigt!

Familiær stemning og meget sødt personale. Hotellet har flere vingårde af høj kvalitet indenfor nogle km afstand, værd et besøg.
Lidt slidt hotel nogle steder men rent, dejligt og meget smuk beliggenhed.

Læs mere

Maden

Maden var kedelig, morgenrøden tørt

Læs mere
 
search map