Anmeldelser af Albergo La Poiana

 
Albergo La Poiana er ikke tilgængelig i øjeblikket
Albergo La Poiana er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Barrea og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Albergo La Poiana

Læs personlige anmeldelser af Albergo La Poiana som ligger i Abruzzo. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Albergo La Poiana. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mats og familie fra Lund i Sverige var indlogeret på Albergo La Poiana i Barrea fra den 30. juli til 1. august 2012.

Vi er meget tilfredse (2 voksne + en 12-årig) med både reserveringen og hotellet. Ingen problemer overhovedet, og vi var behageligt overrasket over området omkring Lago Di Barrea, grønt og bjergrigt, og ikke en masse turister. Direkte under hotellet en lille strand (ca. 500 m til den, hvor der var enkel servering, men man er nødt til at leje stole, hvis det vil være godt, € 12 for tre stole og en parasol for en hel dag, kan være godt at vide) Superklart vand med store fisk, der svømmer rundt om benene, cool.
  
Hotellet har en super beliggenhed, rigtig fredeligt og med en udsigt om aftenen med lækkerier fra restauranten. Vi satsede og spiste aftensmad der (serveres mellem 19:30 til 20:30) .En ikke meget stor menu, men maden og servicen var kanongod (for 50 € spiser og drikker man godt). Så vi spiste der den næste aften igen. Personalet var meget rart og kunne et nogenlunde engelsk. Strømmen forsvandt helt i vores værelse en morgen, da vi slukkede lyset, men det var ordnet da vi kom tilbage om aftenen.

Vi tager gerne til området (skønt at slippe for masseturisme) og bor på samme hotel igen og at bestille hos In Italia har fungeret perfekt. Tak for det.

Næste gang vil det være nok være for at vandre, anbefales at medbringe vandresko, der er masser af vandrestier af forskellig sværhedsgrad.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Ole og Helle fra Albertslund boede på Albergo La Poiana i Barrea fra d. 24. til d. 27. juni 2012.

Vores sommerferie 2012 valgte vi igen at tilbringe i Italien og denne gang kørte vi rundt i det sydlige Italien.
Opholdsstederne bestilte vi gennem In-italia, hvor vi igen fik en fantastisk god behandling, der betød at ferien var vel tilrettelagt hjemmefra.

Vi fløj med SAS og landede rettidigt i Fiumicino, hvor vi hentede en bil vi lejede gennem Auto Escape. Vi fortsatte til Abruzzo, nærmere bestemt til Albergo La Poiana i Barrea. Et lille hyggeligt sted, pænt værelse med en dejlig udsigt over søen. Vi kunne have ønskes os en lille altan, hvilket ikke var på nogle af værelserne. En ting man i dette område skal være opmærksom på, er at det kan være vanskeligt at finde en åben restaurant om mandagen, men hotellet har også en fin restaurant.

Efter tre overnatninger i et område med gode muligheder for både gåture og køreture i flot natur, fortsatte vi til Puglia hvor vi havde bestilt 5 overnatninger på Masseria Appidè i Corigliano d'Otranto, et overraskende dejligt sted. Fantastisk lejlighed, dejligt pool område og fin restaurant. Corigliano d'Otranto er en hyggelig lille by, og Maglie en noget større by der begge ligger tæt på Appide’. Da vi ankom kørte vi langt ud på landet og mente bestemt vi havde kørt for langt og vendte om, men nej- vi var bare ikke kørt langt nok. Til andre der kører med GBS er koordinaterne følgende N 40° 07.912’ og E 018° 14.647’

Efter fem dejlige dage med en temperatur der nærmede sig 39* fortsatte vi til Tropea i Calabrien hvor vi havde lejet en lille lejlighed i byen. Udmærket lille lejlighed, hvor nedgangen til stranden lå lige ved hoveddøren. Byen byder på et hav af restauranter, bar, isbar, cafeer, osv. Det er en rigtig turistby. Fint hvis det er det man er til. Men efter et par dage glædede vi os til at køre videre til Sicilien, hvor vi havde bestilt den sidste uge på Agriturisme - Vecchio Frantoio i Scillato. Et fantastisk sted der ligger lidt oppe i bjergene. Vi følte os virkelig velkomne. Alle ansatte var meget opmærksomme på gæsterne, og gjorde alt for at vi fik et herligt afslappende ophold. Hver morgen og aften bød gårdens restaurant på herlige måltider, skabt af gårdens egne råvarer. Området bød på flot natur og gode muligheder for hyggelige køreture. Særligt kan det anbefales at besøge Polizzio Graziore, den lille by man kan kigge hen på fra Vecchio Frantoio, og er man der en søndag formiddag er der en fantastisk stemning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Erik og familie fra Allerød boede på Albergo La Poiana i Barrea fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Har I været glade for byen og området?
- Ja+

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
- Ja+

Har I tips til de næstkommende?
- Egentlig ikke, det hele forløb så godt.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
- Familien, der bestyrer Albergo La Poiana i Barrea, er venlige og hjælpsomme med gode råd. Barrea har et meget fint naturcenterkontor med en særdeles naturkyndig (fugle, pattedyr, flora) engelsktalende naturvejleder. Det er et godt kontor at besøge inden turene tilrettelægges i det lidt uvejsomme, mens smukke terræn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Claus og hans rejsefælle fra Ishøj boede på Albergo La Poiana i Barrea fra d. 11. til d. 13. juli 2009.

Vi var meget glade for byer, områder og oplevelser og synes, at vi har "genopdaget" Italien som et spændende rejsemål ved at besøge de tre ikke så turistede steder. Meget smukt område og glimrende hotel med smuk udsigt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Hotel Strand

Marina di Montenero di Bisaccia, Molise

Agriturismo Il Mulino

Acciaroli, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Abruzzo

Sextantio Albergo Diffuso

Santo Stefano di Sessanio

Rosburgo Sea Resort

Roseto degli Abruzzi

search map