Abruzzo Aqualand del Vasto

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Badeland for de mindste

For de mindste er der små bassiner og vandrutsjebaner, oppustede både og små radiobiler samt legeplads i sikre omgivelser. Her er også en lille gård med forskellige dyr, som man kan sludre med. Man kan blandt andet kæle for et æsel, en kalv eller kaniner, beundre de smukke papegøjer og påfugle eller ride en tur på en pony.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Badeland for de største

For de større børn og legeglade voksne finderman forskellige udfordringer på vandrutsjebanerne Kamikaze, Twister og Toboga, der henholdsvis falder brat, drejer sig om sig selv og har et hav af sving fordelt over 450 meter rutsj! Her er bølgebassin, flod med stilleløbende vand, brede rutsjebaner og mulighed for at flyde af sted i brede bildæk. Til de helt voksne er der blandt andet spabade, fitnessfaciliteter, wellness samt klatrevæg.

Pause fra vand og leg

Når frokost nærmer sig, kan man indtage sin frokost på parkens picnic-område eller købe sig til en bid mad på stedets self-service-restaurant. Efterfølgende kan forældrene snuppe en time på solterrassen under en skyggefuld parasol, mens ungerne tager en sidste tur i rutsjebanerne.

Nyttige informationer

Parken er åben fra sidst juni til start september hver dag mellem kl. 10:00 og kl. 18:00. Og indgangen dækker adgang til alle parkens faciliteter. Man finder parken 4 km nord for Vasto langs kysten.

For yderligere oplysninger, besøg parkens egen hjemmeside:
Acqualand del Vasto

Adresse:
Acqualand del Vasto
Loc. Incoronata
66054 Vasto (CH)

 
search map