Er du vores nye norske rejserådgiver med sans for Italien?
 

Henter indhold

 

In-Italia søger en fuldtidsansat sælger til vores kontor i hjertet af København.

Kan du lide at arbejde med kundeservice? Brænder du for at få lov til at give folk den oplevelse i støvlelandet, de har gået og drømt om? Hvis ja, så er du lige den vi søger. At give vores gæster en professionel service og aldrig gå på kompromis med kvalitet er nogle af de værdier, vi sætter allerhøjest.

Dit bidrag til dette bliver, at vejlede vores gæster til at skræddersy den helt rigtige Italiens-ferie og samtidig yde service/support op til feriens begyndelse.


Dine kvalifikationer
Du er som person meget engageret i det, du foretager dig, har en åben og positiv indstilling til arbejdsopgaverne. Med et sælgergen i bagagen trives du i et omskifteligt miljø, hvor arbejdstempoet er højt og forandringer sker dagligt. Vi forestiller os, at du er meget resultat- og løsningsorienteret i din måde at arbejde på.

For at kunne varetage jobbet skal du have et indgående kendskab til Italien og kunne kommunikere mundligt og skriftligt på dansk og så det er en fordel, hvis også kan gøre dig forståelig på svensk og norsk.

Vi tilbyder
Et job med rig mulighed for at formidle din passion for Italien. En international arbejdsplads i rivende udvikling og et spændende job i et dynamisk miljø. To arbejdsdage der aldrig er ens, med varierende arbejdsopgaver, lige fra tilbudssammensætning, telefonbesvarelse til e-mail og chat håndtering, plus besvarelse af kunder via de sociale medier. Du vil få gode kollegaer i både København, Sverige og på Sicilien.

Hvornår
Tiltrædelse: snarest muligt

Ansøgning og kontakt
Send din motiverede ansøgning og CV til christian@signatours.dk For yderligere spørgsmål til stillingsopslaget kontakt da salgsleder Christian Andersen på tlf. 53560031.

 
search map