Golfferie i skønne Italien

Hos In-Italia er det nu muligt at kombinere Italiensturen med golf. For alle golfelskere kan vi tilbyde flere kvalitetsboliger, som ligger i nærheden af de smukke golfbaner i hele Italien. Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, søer, hav og ikke mindst natur. I Italien kan man forene golfspillet med den gode madkultur samt udflugter til vingårde, badedestinationer og hyggelige byer.

In-Italia har udvalgt de golfbaner, hvor det er muligt at kombinere golf og oplevelser for hele familien. Bo eksempelvis med familien på Agriturismo L´Isorella med pool og kort afstand til Cherasco Golf Club. Til golfparret kan anbefales et ophold på det hyggelige La Spiga ligeledes i nærheden af Cherasco Golf Club. I det nordlige Piemonte ved søerne kan anbefales ophold på Villa Allegra og spil på Golf Club des Iles Borromèes ved Stresa og Maggioresøen. Tag til de smukke øer Sardinien eller Sicilien og oplev ø-boernes gæstfrihed og den afslappede kultur.


Herunder kan du se et større udvalg af andre anbefalelsesværdige golfbaner i Italien. Under hver golfbane kan du se hvor i nærheden du kan bo.


Lombardiet

Franciacorta Golf Club

Franciacorta Golf Club

I Franciacorta regionen ligger denne fantastiske bane. Mellem skov og vinmarker kan der spilles 27 huller og efterfølgende tage på udflugter i området, blandt andet vingårdsbesøg eller en sejltur på Iseosøen.

Garda Golf & Country Club

Garda Golf & Country Club

Garda Golf & Country Club har haft æren af at afholde Open d'Italia både i 1997 og 2003. Det burde give udfordringer nok til de fleste.

Villa Paradiso Golf Club

Villa Paradiso Golf Club

Villa Paradiso Golf Club hører under en af mesterskabsbanerne i Italien. De 18 huller (par 72) strækker sig over ca. 6000 meter med 5 søer strategisk placeret rundt på banen enten ved green eller langs fairway. Floden Adda løber langs banen i grønne omgivelser.

Piemonte

Alpino Golf Club

Alpino Golf Club

Denne 9-huls bane ligger 700 m.o.h. i smukke grønne områder nær Stresa by og Maggiore søen.

Castelconturbia Golf Club

Castelconturbia Golf Club

Denne fabelagtige golfbane bliver betegnet som en af de flotteste i hele Europa, da den er omgivet af århundrede gamle træer og bjerge. Terrænet og de små søer gør Castelconturbia til en forførende bane ikke kun på grund af det naturlige område men også for dens tekniske karakter.

Cherasco Golf Club

Cherasco Golf Club

I Cherasco ligger denne dejlige golfbane. Med sine 18 huller i grønne omgivelser er der god mulighed for at kombinere sport, natur, mad og oplevelser i området.

Golf Club Des iles Borromées

Golf Club Des iles Borromées

Denne 18 hullers golfbane ligger 500 meter over havet i uspolerede omgivelser mellem Ortasøen og Maggioresøen. Der er udsigt over Maggioresøen.

Sardinien

Is Arenas Golf Club

Is Arenas Golf Club

Is Arenas Golf Club er beliggende på Sardiniens vestkyst. Banen er 18-hullers og har det hele: bunkers, skov, vand og et ekseptionelt klima.

Sicilien

Il Pìcciolo Golf Club

Il Pìcciolo Golf Club

En runde på denne bane, er et must for golfspilleren, der besøger denne fantastiske ø i Middelhavet.

Le Madonie Golf Club

Le Madonie Golf Club

Le Madonie Golf Club ligger mellem Palermo og Cefalù, nærmere betegnet i udkanten af byen Campofelice di Roccella. Der er 18 huller (par 72) med 5 kunstige søer, et ”hav” af bunkers samt utallige oliven-, appelsin- og citrontræer. Det kuperede terræn, den smukke natur og havudsigten i horisonten gør banen til en fantastisk udfordrende oplevelse.

Veneto

Corte Paradiso Golf Club

Corte Paradiso Golf Club

Bo på Relais Corte Paradiso og spil golf lige udenfor døren. Hér er der kun 2½ km til den hyggelige by Peschiera sul Garda ved Gardasøen.