Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Klik her for at bestille
Send os et spørgsmål
Klik her for at se priserne
Send til en ven
Print siden
Bookmark and Share
I den midterste del af Italien mod øst fra Rom ligger regionen Abruzzo.
img
Regionen fremstår som en uopdaget diamant med muligheden for mange spændende oplevelser ikke mindst når det kommer til natur såsom høje bjerge, lave dale, storslåede højsletter og smukke søer. Derudover kan man lade sig friste af autentiske middelalderbyer samt et vildt og uspoleret dyreliv.
img
space
img
space
img
space
img
Vi foreslår en rejserute, hvor nationalparker og middelalderby stemning er i højsædet, men hvor det også er muligt at fordybe sig i kultur i Abruzzos regionshovedstad L’Aquila – en ideel rute kunne være tre nætter ved den billedskønne sø Lago di Barrea, to nætter på et historisk kloster udenfor Ocre og to nætter i den stemningsfyldte bjergby Santo Stefano di Sessanio, som er et enestående bevaringsprojekt.

Barrea

Barrea


Den lille bjergby Barrea ligger underskønt i grønne omgivelser midt i Abruzzo Nationalpark, og øjet skæmmes ikke af hverken industri eller lignende i miles omkreds. Området omkring byen og den kunstige sø Lago di Barrea er derfor præget af natur og dyreliv. Floden Sangro (der løber gennem parken) har i området skabt et interessant lavlandsområde.

Albergo La Poiana


Albergo La Poiana ligger blot tre km fra Barrea. Fra hotellet kan man enten fra terrassen eller den grønne plæne foran hotellet nyde den betagende udsigt over søen og den smukke natur så langt øjet rækker. Ønsker man en dukkert i søen ligger der en søstrand bare 300 meter væk fra hotellet.

Læs mere om Barrea
Læs mere om Albergo La Poiana


Ocre

Ocre


Bare 12 km syd for Abruzzos regionshovedstad L’Aquila ligger den lille historiske og charmerende by Ocre i Aterno-dalen. Fra byens gamle slot fra 1300-tallet Castello di Ocre er der en smuk udsigt over nabobyen Fossa. Foruden at kunne gå på opdagelse i de små middelalderbyer gør afstanden til L’Aquila, at byen er et oplagt valg til en kulturel endagsudflugt.

Monastero di Santo Spirito


Monastero di Santo Spirito er et gammelt kloster fra 1222 som til trods for, at man føler at være meget langt væk fra alt, kun ligger ca. 2 km fra Ocre. På klosteret findes flere panoramiske terrasser, hvorfra man kan nyde den betagende udsigt over hele Aterno-dalen. Når trætheden sætter ind efter mange timers frisk luft i området kan man læse i en god bog i klostrets fine bibliotek eller lade op i træningscentret, hvor man kan slappe af i saunaen.

Læs mere om Ocre
Læs mere om Monastero di Santo Spirito


Santo Stefano di Sessanio

Santo Stefano di Sessanio


Inde midt i Gran Sasso Nationalpark ligger 1400-tals middelalderbyen Santo Stefano di Sessanio, som er i en klasse for sig. Byen er resultatet af et enestående bevaringsprojekt, hvor mange forskellige investorer har skudt penge i de mange ejendommelige bygninger i byen med fokus på at bevare deres oprindelige udseende. Foruden byen, som i sig selv er ganske spændende, er området også interessant, da Gran Sasso Nationalpark gemmer på borgen Rocca Calascio og højsletten Campo Imperatore.

Sextantio Albergo Diffuso


Sextantio Albergo Diffuso kaldes et albergo diffuso, da hotellets i alt 30 værelser ikke er placeret i samme bygning, men er spredt rundt omkring i byen. Alle værelserne bugner af originalitet og autencitet og badeværelserne er et kapitel for sig. Hotellet har sin egen restaurant i byen, hvor man checker ind og en vinbar hvor morgenmaden indtages. Så er man til autentisk stil og ikke til moderne faciliteter, er dette hotel det helt rigtige valg.

Læs mere om Santo Stefano di Sessanio
Læs mere om Sextantio Albergo Diffuso


img

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien Abruzzo

Abruzzo

Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til