In-Italias nyhedsbrev

”Hvor skal vi bo?” – Hotel Lungomare i Cesenatico, Emilia-Romagna

Der findes badehoteller, og så findes der badehoteller... Hotel Lungomare er uden sammenligning et af de badehoteller, som stikker ud i mængden takket være sin beliggenhed ved den kilometerlange Adriaterhavskyst. For hvem vil ikke gerne bo på et smukt indrettet hotel, der mere eller mindre ligger på (!) stranden og byder sig til med egen pool og i tilgift uden for en af de få pittoreske perler på kyststrækningen, der har et genuint centrum og et stemningsfuldt fiskerleje.

Mange af vore kunder har gennem året spurgt ind til, efterlyst og ytret dette ønske: ”Vi vil gerne besøge Adriaterhavskysten, bo på et stilrent badehotel ved stranden og i nærheden af en historisk og charmerende by” i håbet om at vi ville svare: ”Naturligvis, det produkt har vi!” Men sådan et svar har vi desværre ikke nemt kunne give ... før nu! Derfor er det i denne tid, hvor sommerferieplanernes grundsten lægges, særligt glædeligt, at vi kan tilbyde vore kunder netop dét, I har efterlyst: Hotel Lungomare ved den genuine og charmerende by Cesenatico!

Med sin stilsikre indretning, venlige og somme tider endda skandinavisktalende personale i receptionen får man en professionel velkomst ved sin ankomst til Hotel Lungomare. Hotellets udmærkede placering mod havet og den fine sandstrand medvirker til, at man bare får lyst til at slippe baggagen og kaste sig ud i det indbydende hav. Som om det ikke er nok, at man har stranden lige for fødderne, så har hotellet også sin egen pool, der er oplyst om aftenen, hvilket skaber en herlig, næsten romantisk stemning. Om Hotel Lungomare kan man både benytte ord som ”Romantisk” og ”Børnevenligt” i samme sætning, da hotellet både henvender sig lige så meget til de forelskede par, som til børnefamilien, hvor hovedformålet er sommer, sol og strand.

Kaster man blikket indenfor i receptionen, finder man en indbydende lounge foruden hotellets egen restaurant, der både er åben for morgenmads-, frokost- og middagsgæster. Værelserne er inddelt i forskellige kategorier, hvor den røde tråd er den flotte og moderne indretning. Faciliteter som aircondition, balkon, wi-fi internetforbindelse og sat-tv findes i samtlige kategorier, mens værelserne af bedste standard har rummelig terrasse.

Hvad giver man sig til, når aftenen går på held eller man ønsker at tage en dag ud af strandkalenderen og bruge den på at udforske området? Hotellets styrke – ud over de allerede nævnte fortrin – er den nærliggende by Cesenatico, som ligger blot ca. 4 km derfra. Byen er en af de få perler ved Adriaterhavskysten, som er beboet af den gode stemning med et genuint centrum og en karakteristisk fiskerlejestemning. Byen har et fint udbud af spisesteder i forskellig prisklasse, barer og butikker. Af andre udflugtsmuligheder kan nævnes kulturbyen Ravenna (ca. 30 min.), der er med på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, samt den velkendte badeby Rimini, der ligeledes har et indbydende historisk centrum bag kystlinjen, samt herlige sandstrande.

Udflugtsmulighederne er mange og der findes spændende oplevelser for ung som ældre. Til sidst, som en bonusinformation, kan vi nævne, at hotellet ligger nemt tilgængeligt: Lufthavnen i Rimini (Windjet har flyvninger hertil direkte fra København, mens Ryanair flyver hertil direkte fra Stockholm) ligger blot 24 km borte og den nærmeste togstation for gæster, der ankommer uden bil, er Gatteo a Mare, blot 600 meter fra hotellet. Har du lyst til at se flere billeder fra hotellet og dets faciliteter, før du er klar til at bestille dit ophold på Hotel Lungomare, så kan du klikke på hotelnavnet.

PRISEKSEMPEL

Hele sæsonen er minimumskravet for ophold kun 1 nat! Et dobbeltværelse i kategorien Acqua med balkon koster i slutningen af juni blot 835 kr. pr. dag for to personer inkl. morgenmad.