Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning

Find din ferie i Italien

Udvidet søgning

Skiferie i Italien

Synes det uoverskueligt at finde frem til præcis de byer, kulturlandskaber eller vinområder, som kan danne ramme om din italienske rundrejse? Hvor skal man begynde og hvor skal man ende? In-Italias medarbejdere har rejst Italien tynd på kryds og tværs for at finde gastronomi- og vinruter, eksotiske landsbyer, det uspolerede Italien og enestående kulturbyer. Vi har sammensat en række afprøvede rejseruter, som viser Italiens forskellighed og mangfoldighed inden for de enkelte temaer. Du kan vælge at følge de foreslåede ruter til punkt og prikke, eller blot lade dig inspirere og plukke ud efter behag. Prisen afhænger af opholdets længde/periode og valg af overnatningssteder og værelseskategori.

Ring på 3315 1313 eller skriv til info@in-italia.dk og lad os hjælpe dig med at udleve din italienske rejsedrøm – hvad enten du vil på vingårdsferie, gå på vulkaner eller opdage det uopdagede Italien.

Det sande Campania

Det sande Campania


Mange forbinder sikker regionen Campania med Amalfikysten og Sorrento, men Campania har så meget mere at byde på for den eventyrlystne rejsende som ønsker opleve det ægte Syditalien.

Læs mere...

 

Abruzzos nationalparker på en uge

Abruzzos nationalparker på en uge


I den midterste del af Italien mod øst fra Rom ligger regionen Abruzzo. Regionen fremstår som en uopdaget diamant med muligheden for mange spændende oplevelser ikke mindst når det kommer til natur såsom høje bjerge, lave dale, storslåede højsletter og smukke søer.

Læs mere...
 

Sicilien for alle!

Sicilien for alle!


De fleste af os vil gerne se og opleve så meget som muligt på vores ferie, men da Sicilien er den største ø i Middelhavet, bør man prøve at begrænse sig, for ikke at bruge for meget tid på de små og snævre veje. Ved at bo to eller tre forskellige steder under ferie, kan man opleve meget uden at skulle køre alt for langt.

Læs mere...

 

Sardinien low cost

Sardinien low cost


Sardinien er en ø med mange facetter: Her finder man skøn natur, azurblåt hav, smukke strande, gamle seværdige levn og hvis man ønsker det et luksuriøst ophold. Denne tekst henvender sig dog til dem, der ønsker at bo godt til en god pris - i en mindre by, hvor man kan slappe af og nyde sin ferie.

Læs mere...
 

Smag på Syditalien

Smag på Syditalien


Syditalien er for mange Italiensentusiaster ”det ægte Italien”, det Italien som vi alle drømmer om. Mange byer og landsbyer ligger stadig næsten urørte hen og præges ikke på samme måde af turisme som i Norditalien. Kultur og tradition er stærke ord for befolkningen, som tager imod besøgende med åbne arme både på restauranter og i butikker og ikke mindst på de mange charmerende og stemningsfyldte ferieboligsteder, som findes her.

Læs mere...

 

Middelalder i Toscana

Middelalder i Toscana


Få steder har Middelalderen efterladt sig så mange og så prægtige spor som i Toscana. Overalt, om det så er i storbyerne, i bjergene, ved kysten eller i landsbyerne, finder vi borge, kirker og paladser, der stammer fra denne periode, hvor kultur og handel blomstrede i Toscana og gjorde området til et af Europas førende på stort set alle områder.

Læs mere...
 

Eksotiske agriturismo’er

Eksotiske agriturismo’er


Den sidste type agriturismo, som vi både har besøgt og varmt kan anbefale, er en af de mere eksotiske af slagsen i de syditalienske regioner. Her finder du palmer og citruslunde, og solgarantien tages nærmest for givet. Flere af agriturismo’erne kan med fordel kombineres for at rejse rundt i Syditaliens varierede landskab.

Læs mere...

 

De store italienske vindistrikter

De store italienske vindistrikter


Italien er med rette kendt og elsket for sine vine. Alle italienske regioner producerer vin, nogle væsentlig mere kendte end andre. Vores lille vinrute bringer dig gennem to af de meget kendte og et af de mindre kendte områder.

Læs mere...
 

Gå på sprudlende vulkaner

Gå på sprudlende vulkaner


Syditalien er rig på aktive vulkaner, udslukte vulkaner, grønttapetserede vulkaner og sneklædte vulkaner. De sydende og rumlende vulkaner er lunefulde og indgyder ærefrygt.

Læs mere...

 

Toscana low cost

Toscana low cost


Toscana er et af de mest populære rejsemål for turister fra hele verden. Så kan det undre, at det som oftest ikke er en billig fornøjelse at rejse til Toscana? Men ingen regel uden undtagelser...

Læs mere...
 

Toscanas bedste B&B

Toscanas bedste B&B


Denne tur går uden om de største byer for i stedet at fokusere på de noget mindre kulturbyer, hvor opholdet foregår på mindre steder med nærværende ejere.

Læs mere...

 

Luksuriøse agriturismo’er

Luksuriøse agriturismo’er


Vil du ikke gå på kompromis med faciliteterne og komforten, så anbefaler vi en agriturismo af høj standard. Her er der kræset lidt ekstra for alle detaljerne uden af give afkald på det autentiske miljø – og man vil ofte finde faciliteter af wellness-karakter og indretning af historisk og høj kvalitet.

Læs mere...
 

Italiens mest særprægede byer

Italiens mest særprægede byer


I Italiens sydligste regioner Basilicata og Apulien finder du en uspolerethed og en originalitet, som norditalienerne visse steder har givet køb på.

Læs mere...

 

Familievenlige agriturismo’er

Familievenlige agriturismo’er


Denne type agriturismo er velegnede til børnefamilier – enten fordi der er værelser til 4-5 personer eller fordi den ligger bort fra trafikerede veje. Det kan også være at der er en legeplads eller swimmingpool med børneområde. Mange agriturismo’er har også dyr, som mange børn vil finde fornøjelige.

Læs mere...
 

Norditaliens tre store søer

Norditaliens tre store søer


Når man tænker på Norditalien som helhed kan man ikke undlade at benævne de søer, som præger denne del af den italienske halvø. Vi foreslår en rejserute, hvor det er muligt at opleve de tre søers forskelligheder på en uge !

Læs mere...

 

Valpolicella, Grappa og afslapning

Valpolicella, Grappa og afslapning


Ikke mange andre steder i Italien finder du omgivelser der som regionen Venetos uspolerede bagland indbyder til afslapning og nydelse i dejlige, naturskønne omgivelser. Vi taler naturligvis om vindistriktet Valpolicellas uendelige vinmarker, vinruten Strada di Prosecco, som er præget af stemningsfulde byer og uovertrufne naturoplevelser. Den smukke natur bærer i øvrigt præg af de mange og velbevarede villaer kaldet ville palladiane, efter 1500-tals arkitekten Andrea Palladio.

Læs mere...
 

Indtag Syditalien: en rejse for dig og din bedre halvdel

Indtag Syditalien: en rejse for dig og din bedre halvdel


Rejsen begynder i Napoli lufthavn, hvorfra I kører til naturreservatet Cilento, som er en sand grøn fryd for øjet og befinder sig i tæt harmoni med havet. Cilento byder på frodige bjerge, rig fauna & flora og grotter i hobetal. Udflugtsmulighederne er mange: I kan bade ved de talrige fine sandstrande, besøge charmerende fiskerlejer, bestige Palinuro-bjerget eller mærke historiens vingesus blandt templerne i Paestum.

Læs mere...

 

Gourmettur i Piemonte

Gourmettur i Piemonte


På denne tur kommer vi tæt på nogle af Langhes mest værdsatte og anerkendte restauranter. Her spiser man tæt på overnatningsstedet, så der er ingen kørsel efter et lækkert aftensmåltid med et godt glas vin til!

Læs mere...
 

Romantiske agriturismo’er

Romantiske agriturismo’er


Den romantiske agriturismo taler til digteren i os. Tag din kære under armen og drag af sted til en verden fuld af blomster og kunstneriske omgivelser. Her sætter man ofte pris på fred og ro og giver gæsterne plads til at pleje romancen.

Læs mere...

 

Romantisk luksus i historiske rammer

Romantisk luksus i historiske rammer


Vi foreslår en rejserute, som lægger vejen forbi betagende landskaber som sø, hav og vinmarker. Vi sætter fokus på selvforkælelse og ekstravagance.

Læs mere...
 

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien
Slotsgade 2
2200 København N
Telefon: (+45) 3315 1313
info@in-italia.dk
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til