Hotel i Verona

Albergo Al Castello

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det lille, hyggelige Albergo Al Castello ligger centralt i Veronas historiske centrum, lige ved Castel Vecchio og blot ca. fem minutters gang fra Arenaen.

Hotel og restaurant

Hotellet ligger på første sal i et gammelt byhus, der rummer Trattoria Arco dei Gavi i stueetagen, så der er ikke langt til en god restaurant. Alt er ganske småt, men meget velholdt. Hotellet har en lille reception, samt en mindre opholdsstue, der også fungerer som morgenmadsrestaurant. Kommer man i bil, har de en aftale med en nærliggende garage mod betaling - forudbestilling er dog påkrævet for at være sikker på at du får plads.

Få værelser

Der er blot otte værelser, som alle er nyrenoverede i 2005 og 2006. Værelserne er som alt andet forholdsvis små, men pladsen er godt udnyttet. Der er enten én dobbelt- eller to enkeltsenge. Alle værelser har telefon, satellit TV, aircondition / varme, samt bad med brus, hårtørrer og toilet.

Bestil i god tid

På grund af den beskedne størrelse, den hyggelige atmosfære og den centrale beliggenhed, er hotellet meget efterspurgt. Derfor anbefales det at bestille i rigtig god tid, hvis man vil være sikker på at få plads.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Mastino

Verona, Veneto

Hotel Giulietta e Romeo

Verona, Veneto

Hotel Piccolo

Verona, Veneto

Anbefalinger til dig

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella, Veneto

Populært i Veneto

search map