Feriebolig i Venedig

San Marco Palace

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

San Marco Palace byder på al den service og komfort, som man bør forvente sig af et hotel af høj standard og samtidig al den plads, man har i en lejlighed. Hotellets beliggenhed lige bag ved Markuspladsen og kun 100 meter fra nærmeste vandbusstoppested (San Marco) er noget nær det mest centrale, man finder i Venedig.

Venedigs tage

Fra hotellets fælles områder nyder man udsigten over den lille kanal, der løber lige forbi, og fra de øverste etager har man udsigt over Venedigs tage.

Elegante suiter

San Marco Palace byder på 26 suites, udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, radio, minibar, pengeskab samt badeværelse med bruser eller badekar. Alle suiter er rummelige og elegant møblerede og råder over et eller to soveværelser samt opholdsstue.

Alt for gæsterne

På stedet er der reception, lounge, morgenmadsrestaurant, restaurant, bar og konferencefaciliteter. Det er desuden muligt at benytte sig af babysitting og vaskeriservice. Gæsterne får desuden 10 % rabat på følgende restauranter og caféer i Venedig: Dogi Veneziani, La Colomba, Eden Café og Do Dai. Hotellet tilbyder desuden alle gæster et besøg på glaslaboratorierne på Murano-øen.

Hotellet anbefales til erhvervsrejsende og turister, der ønsker et komfortabelt opholdssted med check på detaljerne.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia, Veneto

Hotel Santa Marina

Venedig, Veneto

Locanda la Corte

Venedig, Veneto

Anbefalinger til dig

Populært i Veneto

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map