Venedig, Veneto Hoteller i Venedig

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
1
Henter indhold

Hos In-Italia finder du ikke en komplet liste over hotellerne i Venedig. Vi hører til dem, der har den opfattelse, at storbyerne besøger vi for at opleve mest muligt. Vi har derfor sat fokus på ordentlige forhold, god beliggenhed og valuta for pengene.

Du vil hos In-Italia finde både de helt billige indlogeringer ved banegården, som dog ikke er et farligt område som i andre storbyer, og også de mere hyggelige småhoteller, ofte familiedrevede, som har en lille gård eller have, hvor du kan solbade eller hvile efter de lange og oplevelsesrige gåture langs byens kanaler og smalle hemmelige passager.

Vi står til rådighed, hvis du har spørgsmål eller ønske om anbefalinger - vi har vandret, og vil vil fortsætte med at gøre det, Venedig tynd i flere år og elsker denne by, uanset mængden af mennesker på Piazza San Marco. Der er mere at se, smage og opleve, end du kan nå på en dagsudflugt, og vi anbefaler derfor at overnatte i byen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Residence Liana

Torri del Benaco

search map