Ferieboliger og hoteller
i Valeggio sul Mincio

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Il Borghetto
Henter indhold

Byen Valeggio sul Mincio ligger i de bløde bakker, som primært udgøres af vinmarker mellem Gardasøen og Verona. Sul Mincio refererer til floden Mincio, som løber gennem byen, og som gør den til en af de mest romantiske og maleriske byer i hele området.

Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 

Historie

Områdets historie strækker sig helt tilbage til broncealderen i 1500-1300 f.Kr. - mens selve byens historie starter med Longobarderne i omkring år 800 e.Kr. Byens forsvarsværker Castello Scagliero og broen Ponte Visconteo stammer fra det 13. og 14. århundrede, og præger bybilledet på meget markant vis.

Bydelen Borghetto

I centrum finder man bl.a. kirken San Pietro in Cattedra, det smukke 1700-talsslot Palazzo Guarienti og den store borg Castello Scagliero. Men det er den lille bydel Borghetto, som uden tvivl er den mest pittoreske, da det er her floden Mincio løber, og her man kan beundre alle de gamle vandmøller, som i dag er indrettet til et spændende turistcentrum, hvor de gamle møllehuse er indrettet med ferielejligheder.

Udflugter

Valeggio er et oplagt udgangspunkt for udflugter både til Verona (ca. 30 km) med den berømte opera og til Gardasøen, som blot ligger ca. 10 km fra byen. Der er heller ikke langt til det berømte vinområde Valpolicella, og en dagsudflugt til kulturbyerne Mantova (20 km) og Venedig er bestemt også inden for rækkevidde.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Veneto

Appartamenti Katja

Bibione

Vil du kunne gå til en dejlig sandstrand og til et livligt bycentrum, så skal du vælge Appartamenti Katja. Her bor du midt i smørhullet af den sommer-summende badeby Bibione og er samtidig tæt på stranden.

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

Ønsker du at besøge Venedig, men vil gerne undgå at bo midt i den travle by, og værdsætte du samtidig stilfulde omgivelser, så kunne Hotel Villa Odino være stedet. Her bor du i kort afstand til Venedig i smukke og smagfulde omgivelser.

Parc Hotel

Peschiera sul Garda

Parc Hotel er et ferieanlæg tiltænkt og indrettet til børn. Her finder du og din familie et hav af aktiviteter til en all-inclusive ferie.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog