Ferieboliger og hoteller
i Valeggio sul Mincio

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Il Borghetto
Henter indhold

Byen Valeggio sul Mincio ligger i de bløde bakker, som primært udgøres af vinmarker mellem Gardasøen og Verona. Sul Mincio refererer til floden Mincio, som løber gennem byen, og som gør den til en af de mest romantiske og maleriske byer i hele området.

Områdets historie strækker sig helt tilbage til broncealderen i 1500-1300 f.Kr. - mens selve byens historie starter med Longobarderne i omkring år 800 e.Kr. Byens forsvarsværker Castello Scagliero og broen Ponte Visconteo stammer fra det 13. og 14. århundrede, og præger bybilledet på meget markant vis.

I centrum finder man bl.a. kirken San Pietro in Cattedra, det smukke 1700-talsslot Palazzo Guarienti og den store borg Castello Scagliero. Men det er den lille bydel Borghetto, som uden tvivl er den mest pittoreske, da det er her floden Mincio løber, og her man kan beundre alle de gamle vandmøller, som i dag er indrettet til et spændende turistcentrum, hvor de gamle møllehuse er indrettet med ferielejligheder.

Valeggio er et oplagt udgangspunkt for udflugter både til Verona (ca. 30 km) med den berømte opera og til Gardasøen, som blot ligger ca. 10 km fra byen. Der er heller ikke langt til det berømte vinområde Valpolicella, og en dagsudflugt til kulturbyerne Mantova (20 km) og Venedig er bestemt også inden for rækkevidde.

Skjul teksten
ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Veneto

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

Ønsker du at besøge Venedig, men vil gerne undgå at bo midt i den travle by, og værdsætte du samtidig stilfulde omgivelser, så kunne Hotel Villa Odino være stedet. Her bor du i kort afstand til Venedig i smukke og smagfulde omgivelser.

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Bo i historiske og charmerende omgivelser i denne skønne villa, - og bliv budt velkommen som gæst hos en privat familie. Efter en tur rundt i Venedigs travle gader, vil du uden tvivl sætte pris på den rolige atmosfære, der hersker på stedet.

Agriturismo Rechsteiner

Oderzo

Knap 30 minutters kørsel fra den meget spændende og noget oversete by Treviso finder man denne vingård, som producerer en lang række røde og hvide vine. Gårdens restaurant byder på gode egnsretter, so... m er fulde af velsmag og hvis ingredienser i høj grad er hentet fra gårdens egen produktion. Læs mere

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog