Ferieboliger og hoteller
i Valeggio sul Mincio

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Il Borghetto
Henter indhold

Byen Valeggio sul Mincio ligger i de bløde bakker, som primært udgøres af vinmarker mellem Gardasøen og Verona. Sul Mincio refererer til floden Mincio, som løber gennem byen, og som gør den til en af de mest romantiske og maleriske byer i hele området.

Områdets historie strækker sig helt tilbage til broncealderen i 1500-1300 f.Kr. - mens selve byens historie starter med Longobarderne i omkring år 800 e.Kr. Byens forsvarsværker Castello Scagliero og broen Ponte Visconteo stammer fra det 13. og 14. århundrede, og præger bybilledet på meget markant vis.

I centrum finder man bl.a. kirken San Pietro in Cattedra, det smukke 1700-talsslot Palazzo Guarienti og den store borg Castello Scagliero. Men det er den lille bydel Borghetto, som uden tvivl er den mest pittoreske, da det er her floden Mincio løber, og her man kan beundre alle de gamle vandmøller, som i dag er indrettet til et spændende turistcentrum, hvor de gamle møllehuse er indrettet med ferielejligheder.

Valeggio er et oplagt udgangspunkt for udflugter både til Verona (ca. 30 km) med den berømte opera og til Gardasøen, som blot ligger ca. 10 km fra byen. Der er heller ikke langt til det berømte vinområde Valpolicella, og en dagsudflugt til kulturbyerne Mantova (20 km) og Venedig er bestemt også inden for rækkevidde.

Skjul teksten
ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda

Du og din familie kommer ikke til at kede jer på dette feriested: I vil nyde den store lagune-pool, der er også er velegnet til de små. Derudover tiltrækker solterrassen, den store have og legepladsen.

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Du skal bo på Residence San Carlo, hvis du vil være tæt på den smukke Gardasø og også gerne vil have luft og grønne omgivelser rundt om dig. Dette får du nemlig her, da stedet ligger tilbagetrukket og hævet over søen i rolige omgivelser.

Residence Taki

Brenzone

Vil du koble af i skønne omgivelser samtidig med at børnene plasker og fornøjer sig i poolen eller børnepoolen? Så er Residence Taki den rette ferieløsning for dig. Derudover bor du her lige ud til Gardasøens bred og i gåafstand til nærmeste restaurant.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
Skift sprog