Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Agriturismo Due Carpini
 

Du bor midt i vinmarkerne

Bestil din ferie her fordi:
  • du vil bo midt i vinmarkerne
  • du elsker god mad og vin
  • du kan spise ude, uden at tage bilen
Agriturismo Due Carpini er en hyggelig Bed & Breakfast med blot 5 værelser, som ligger smukt mellem vinmarkerne i Santo Stefano ca. 7 km fra byen Valdobbiadene. Santo Stefano ligger på den berømte vinrute Strada del Prosecco, og blot ca. 70 km nordvest for Venedig.
img

Værelser med udsigt til vinmarkerne

Due Carpini er indrettet i et gammelt landhus, der tidligere fungerede som overnatningssted for de lokale vinbønder. Der er 5 værelser i hovedbygningen
...med fin landskabsudsigt over vinmarkerne. Det åbnede som Bed & Breakfast i 2006. Stedet ejes af Maria Boghetto, der står for den daglige drift sammen med den tyskfødte Elisabeth Engelbach.
Læs mere om Agriturismo Due Carpini


img

Mange gode restauranter i området

Udsigten er ubetalelig, og der er heller ikke sparet på budgettet, da stedet skulle indrettes. Man har valgt at bruge de bedste materialer, og der er tænkt over alle detaljer. Der er trægulve næsten overalt, hvilket gør stedet allergivenligt. Her er egen parkering og lille morgenmadssal i forbindelse med køkkenet. Beliggenheden midt i Prosecco-vindistriktet gør, at det er et oplagt udgangspunkt for udflugter til de mange berømte kulturbyer i området, lige som hele egnen er en drøm for vin- og madinteresserede. Det myldrer med små gode spisesteder, hvor man stort set altid lægger vægt på den lokale produktion. Dette gælder også den restaurant Salis Cibo & Vino, som er åbnet få meter herfra. Den er både åben for stedets gæster og for folk udefra (lukkedag er mandag). De to bygninger er forbundet af en ca. 100 meter lang sti, som går gennem vinmarkerne.
img
space
img
Tryk på de grønne link, for at se billeder fra de enkelte værelser.
- Del Blu er et mindre dobbeltværelse som ligger på 1. sal, med udsigt over dalen. Der er fritliggende bjælker i loftet, og trægulv. Værelset har antik dobbeltseng, satellit TV, wi-fi, aircondition, lille køleskab samt bad med bruser og hørtørrer.
- Dei Ricordi er et stort dobbeltværelse som ligger på 1. sal, med udsigt over dalen. Der er fritliggende bjælker i loftet, og trægulv. Værelset har antik dobbeltseng, satellit-TV, wi-fi, aircondition, lille køleskab samt bad med bruser og hørtørrer. Der er mulighed for en opredning.
- Dei Profumi er et dobbeltværelse som ligger på 1. sal, med udsigt over dalen. Der er fritliggende bjælker i loftet, og trægulv. Værelset har en oprindelig stenvæg, satellit-TV, wi-fi, aircondition, lille køleskab samt bad med bruser og hørtørrer.
- Dei Carpini er et meget stort værelse som ligger i stueetagen, og der er direkte udgang til gårdspladsen. Der er fritliggende bjælker i loftet, og en imponerende og meget moderne designer-lysekrone. Pga. den kølige beliggenhed i stueetagen, har værelset ikke aircondition. Værelset har en stor futon-seng, en lille siddekrog, satellit-TV, wi-fi, lille køleskab samt bad med bruser og badekar samt hårtørrer. Der er mulighed for en opredning.
- Dei Sogni er det største værelse på Due Carpini. Det ligger på 2. sal, og der er fritliggende bjælker i loftet, og trægulv. Fra vinduerne kan man se ud over dalen. Værelset har himmelseng, satellit-TV, wi-fi, aircondition, lille køleskab samt bad med jacuzzi bruser og hørtørrer. Der er mulighed for to opredninger.
Skjul teksten

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Veneto

Veneto

Valdobbiadene

Klik for større kort
Agriturismo Due Carpini
detailed map
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Treviso: 39 km
  • Venedig: 72 km
  • Verona: 135 km
Se flere afstande
Rejseoplevelse fra
Agriturismo Due Carpini

"Værtinden Elisabeth er meget obs på, at hendes kunder får så meget ud af opholdet som muligt."
Læs mere
Sidst åbnede steder
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til