Agriturismo Due Carpini

Valdobbiadene, Veneto
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Bestil din ferie her fordi

  • du vil bo midt i vinmarkerne
  • du elsker god mad og vin
  • du kan spise ude, uden at tage bilen
Henter indhold

Bo omringet af Prosecco-vinranker

Hold ferie midt i de bakker, der producerer de verdenskendte bobler Prosecco. Her vil du opleve, at modtagelsen er varm, stemningen hjertelig og udtrykket rustikt - på den pæne måde. Og du kan herfra besøge både Dolomitterne og Venedig.

Vis mere om Agriturismo Due Carpini

Agriturismo Due Carpini er en hyggelig Bed & Breakfast med blot 5 værelser, som ligger smukt mellem vinmarkerne i Santo Stefano ca. 7 km fra byen Valdobbiadene. Santo Stefano ligger på den berømte vinrute Strada del Prosecco, og blot ca. 70 km nordvest for Venedig.

Værelser med udsigt til vinmarkerne

Due Carpini er indrettet i et gammelt landhus, der tidligere fungerede som overnatningssted for de lokale vinbønder. Der er 5 værelser i hovedbygningen med fin landskabsudsigt over vinmarkerne. Det åbnede som Bed & Breakfast i 2006. Stedet ejes af Maria Boghetto, der står for den daglige drift sammen med den tyskfødte Elisabeth Engelbach.

Mange gode restauranter i området

Udsigten er ubetalelig, og der er heller ikke sparet på budgettet, da stedet skulle indrettes. Man har valgt at bruge de bedste materialer, og der er tænkt over alle detaljer. Der er trægulve næsten overalt, hvilket gør stedet allergivenligt. Her er egen parkering og lille morgenmadssal i forbindelse med køkkenet. Beliggenheden midt i Prosecco-vindistriktet gør, at det er et oplagt udgangspunkt for udflugter til de mange berømte kulturbyer i området, lige som hele egnen er en drøm for vin- og madinteresserede. Det myldrer med små gode spisesteder, hvor man stort set altid lægger vægt på den lokale produktion. Dette gælder også den restaurant Salis Cibo & Vino, som er åbnet få meter herfra. Den er både åben for stedets gæster og for folk udefra (lukkedag er mandag). De to bygninger er forbundet af en ca. 100 meter lang sti, som går gennem vinmarkerne.

Værelserne på Agriturismo Due Carpini

Dobbeltværelse Del Blu (inkl. morgenmad)

Del Blu er et mindre dobbeltværelse som ligger på 1. sal, med udsigt over dalen. Der er fritliggende bjælker i loftet, og trægulv. Værelset har antik dobbeltseng, satellit TV, wi-fi, aircondition, lille køleskab samt bad med bruser og hørtørrer.

Dobbeltværelse Dei Ricordi (inkl. morgenmad)

Dei Ricordi er et stort dobbeltværelse som ligger på 1. sal, med udsigt over dalen. Der er fritliggende bjælker i loftet, og trægulv. Værelset har antik dobbeltseng, satellit-TV, wi-fi, aircondition, lille køleskab samt bad med bruser og hørtørrer. Der er mulighed for en opredning.

Dobbeltværelse Dei Profumi (inkl. morgenmad)

Dei Profumi er et dobbeltværelse som ligger på 1. sal, med udsigt over dalen. Der er fritliggende bjælker i loftet, og trægulv. Værelset har en oprindelig stenvæg, satellit-TV, wi-fi, aircondition, lille køleskab samt bad med bruser og hørtørrer.

Dobbeltværelse Dei Carpini (inkl. morgenmad)

Dei Carpini er et meget stort værelse som ligger i stueetagen, og der er direkte udgang til gårdspladsen. Der er fritliggende bjælker i loftet, og en imponerende og meget moderne designer-lysekrone. Pga. den kølige beliggenhed i stueetagen, har værelset ikke aircondition. Værelset har en stor futon-seng, en lille siddekrog, satellit-TV, wi-fi, lille køleskab samt bad med bruser og badekar samt hårtørrer. Der er mulighed for en opredning.

Dobbeltværelse Dei Sogni (inkl. morgenmad)

Dei Sogni er det største værelse på Due Carpini. Det ligger på 2. sal, og der er fritliggende bjælker i loftet, og trægulv. Fra vinduerne kan man se ud over dalen. Værelset har himmelseng, satellit-TV, wi-fi, aircondition, lille køleskab samt bad med jacuzzi bruser og hørtørrer. Der er mulighed for to opredninger.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Matteo Gallina og hans bror driver dette prosecco-producerende landsted med stor passion. Den mærker man straks. Og de indvier jer gerne i områdets natur- og kulturskatte, som I kan besøge før og efter en tur i poolen.

Due Carpini Salis

Valdobbiadene, Veneto

Er du til vin og vil du have udsigt til vinmarker hvor end du vender dig - ja så er svaret Due Carpini Salis. Her får du vin og udsigt for alle pengene, og tilmed restaurant på stedet, hvor du selvfølgelig kan smage de dejlige druer.

Ernestina B&B

Miane, Veneto

Ernestina B&B ligger midt i Miane, hvor man finder alle de bekvemmeligheder, der hører til en lille by, kombineret med det rolige provinsliv. Læg dertil det imødekommende værtsskab, så får du en uforglemmelig ferie.

Anbefalinger til dig

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Magen til udsigt og stemning skal man lede længe efter! På Relais Duca di Dolle kan du udleve din drøm om en vingårdsferie, hvor vin, udsigt og afkobling står på dagsordenen. Du ønsker ikke at rejse herfra igen ...

Due Carpini Salis

Valdobbiadene, Veneto

Er du til vin og vil du have udsigt til vinmarker hvor end du vender dig - ja så er svaret Due Carpini Salis. Her får du vin og udsigt for alle pengene, og tilmed restaurant på stedet, hvor du selvfølgelig kan smage de dejlige druer.

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Matteo Gallina og hans bror driver dette prosecco-producerende landsted med stor passion. Den mærker man straks. Og de indvier jer gerne i områdets natur- og kulturskatte, som I kan besøge før og efter en tur i poolen.

Populært i Veneto

Ca' della Corte

Venedig

Ca' della Corte er et boutique-hotel. Dvs. at du kan forvente dig et stemningsfuldt sted med få værelser og meget smagfulde omgivelser. Hvem kan stå for det?

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

Ønsker du at besøge Venedig, men vil gerne undgå at bo midt i den travle by, og værdsætte du samtidig stilfulde omgivelser, så kunne Hotel Villa Odino være stedet. Her bor du i kort afstand til Venedig i smukke og smagfulde omgivelser.

Residence Taki

Brenzone

Vil du koble af i skønne omgivelser samtidig med at børnene plasker og fornøjer sig i poolen eller børnepoolen? Så er Residence Taki den rette ferieløsning for dig. Derudover bor du her lige ud til Gardasøens bred og i gåafstand til nærmeste restaurant.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog