Agriturismo i Valdobbiadene i Veneto

Agriturismo Due Carpini

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
Henter indhold

Agriturismo Due Carpini er en hyggelig Bed & Breakfast med blot 5 værelser, som ligger smukt mellem vinmarkerne i Santo Stefano ca. 7 km fra byen Valdobbiadene. Santo Stefano ligger på den berømte vinrute Strada del Prosecco, og blot ca. 70 km nordvest for Venedig.

Værelser med udsigt til vinmarkerne

Due Carpini er indrettet i et gammelt landhus, der tidligere fungerede som overnatningssted for de lokale vinbønder. Der er 5 værelser i hovedbygningen med fin landskabsudsigt over vinmarkerne. Det åbnede som Bed & Breakfast i 2006. Stedet ejes af Maria Boghetto, der står for den daglige drift sammen med den tyskfødte Elisabeth Engelbach.

Mange gode restauranter i området

Udsigten er ubetalelig, og der er heller ikke sparet på budgettet, da stedet skulle indrettes. Man har valgt at bruge de bedste materialer, og der er tænkt over alle detaljer. Der er trægulve næsten overalt, hvilket gør stedet allergivenligt. Her er egen parkering og lille morgenmadssal i forbindelse med køkkenet. Beliggenheden midt i Prosecco-vindistriktet gør, at det er et oplagt udgangspunkt for udflugter til de mange berømte kulturbyer i området, lige som hele egnen er en drøm for vin- og madinteresserede. Det myldrer med små gode spisesteder, hvor man stort set altid lægger vægt på den lokale produktion. Dette gælder også den restaurant Salis Cibo & Vino, som er åbnet få meter herfra. Den er både åben for stedets gæster og for folk udefra (lukkedag er mandag). De to bygninger er forbundet af en ca. 100 meter lang sti, som går gennem vinmarkerne.

Værelserne på Agriturismo Due Carpini

Dobbeltværelse Del Blu (inkl. morgenmad)

Del Blu er et mindre dobbeltværelse som ligger på 1. sal, med udsigt over dalen. Der er fritliggende bjælker i loftet, og trægulv. Værelset har antik dobbeltseng, satellit TV, wi-fi, aircondition, lille køleskab samt bad med bruser og hørtørrer.

Dobbeltværelse Dei Ricordi (inkl. morgenmad)

Dei Ricordi er et stort dobbeltværelse som ligger på 1. sal, med udsigt over dalen. Der er fritliggende bjælker i loftet, og trægulv. Værelset har antik dobbeltseng, satellit-TV, wi-fi, aircondition, lille køleskab samt bad med bruser og hørtørrer. Der er mulighed for en opredning.

Dobbeltværelse Dei Profumi (inkl. morgenmad)

Dei Profumi er et dobbeltværelse som ligger på 1. sal, med udsigt over dalen. Der er fritliggende bjælker i loftet, og trægulv. Værelset har en oprindelig stenvæg, satellit-TV, wi-fi, aircondition, lille køleskab samt bad med bruser og hørtørrer.

Dobbeltværelse Dei Carpini (inkl. morgenmad)

Dei Carpini er et meget stort værelse som ligger i stueetagen, og der er direkte udgang til gårdspladsen. Der er fritliggende bjælker i loftet, og en imponerende og meget moderne designer-lysekrone. Pga. den kølige beliggenhed i stueetagen, har værelset ikke aircondition. Værelset har en stor futon-seng, en lille siddekrog, satellit-TV, wi-fi, lille køleskab samt bad med bruser og badekar samt hårtørrer. Der er mulighed for en opredning.

Dobbeltværelse Dei Sogni (inkl. morgenmad)

Dei Sogni er det største værelse på Due Carpini. Det ligger på 2. sal, og der er fritliggende bjælker i loftet, og trægulv. Fra vinduerne kan man se ud over dalen. Værelset har himmelseng, satellit-TV, wi-fi, aircondition, lille køleskab samt bad med jacuzzi bruser og hørtørrer. Der er mulighed for to opredninger.

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Due Carpini Salis

Valdobbiadene, Veneto

Ernestina B&B

Miane, Veneto

Anbefalinger til dig

Maso di Villa

Susegana, Veneto

Corte dei Soavi

Soave, Veneto

Borgoluce Agriturismo

Susegana, Veneto

Populært i Veneto

Residence La Filanda

Costermano del Garda

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map