Feriebolig i Torri del Benaco ved Gardasøen

Villa Galia

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Beliggenheden er fredelig og naturskøn med ca. 200 meter til søstrand og flere vandrestier, der går fra huset op ad Monte Baldos bjergskråninger. Der er ca. 3 km til Torri del Benaco og 4 km til Garda by. Begge byer byder på spisesteder og indkøbsmuligheder.

Udsigt til søen fra din lejlighed

Huset er delt i to rummelige lejligheder med selvstændig indgang. Hvis ønsket - ved leje af hele huset - er der dog mulighed for at forbinde de to etager ad en intern trappe. Begge lejligheder har udsigt ud til søen og egen parkeringsplads.

Treværelseslejlighed Panorama med 5 sovepladser (1. sal):
- Lejligheden er ca. 130 m² og består af rummelig opholdsstue med udgang til terrasse med bord og stole, separat køkken med opvaskemaskine, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med tre enkeltsenge samt badeværelse med toilet og karbad. Desuden har lejligheden adgang til egen haveplads med bord og stole samt grill.

Toværelseslejlighed Giardino med 2 sovepladser (stueetage):
- Lejligheden er ca. 60 m² og har direkte adgang fra haven. Den består af opholdsstue med store panoramiske vinduer mod søen, et lille køkken, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. I haven foran stuen er der bord og stole samt grill, som udelukkende hører til lejlighedens gæster.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villa Lilium

Torri del Benaco, Veneto

Villa alle Terrazze

Ledrosøen, Sydtyrol

Villa Bardino

Torri del Benaco, Veneto

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Populært i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

search map