Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lille, men godt centrum

Torri del Benaco præges af den gamle borg, dens lange søpromenade, og tilsvarende gågade. Stemningen er lokal med fiskerne, der står og kaster snøren ud i søen ved Piazza Chiesa, mens de mere velbevandrede bysbørn drikker kaffe på fortovscafeerne under borgen ved Piazza Calderini og lystbådehavnen. Byen bugner praktisk taget af handelsliv, kaffebarer og udeservering samt diverse praktiske tiltag som apotek, minimarkeder, mm.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Benacus og historiens vingesus

Byen har navn efter Benacus, som var det oprindelige navn for Gardasøen. Som så mange andre steder ses desuden Scalafamiliens vartegn, de små takker på fæstningen Castello Scaligero, som vidner om, at byen i sin storhedstid har været under Veronas herredømme.

Bilfærge til Maderno

I dag er byen mest kendt for sin lille færge, den eneste bilfærge som sejler på søen, den sejler nemlig mellem Torri del Benaco på østsiden og til Toscolano Maderno på vestsiden - flere gange om dagen. Byen er i de seneste år blevet frisket meget op, og er blevet meget mere indbydende end den ældre generation husker den.

Cykelentusiast og -udlejning

Over Torri del Benaco er der flere oplagte stigninger for den sande cykelentusiast. Eksempelvis turen op til landsbyen Albisano over Torri kræver sine lårben. Når du er deroppe, så nyd udsigten ned over søen fra eksempelvis udsigtsstedet Campito. I den nærliggende bydel Costermano del Garda findes der en cykeludlejning. Her fra kan man få bragt cykler til ens opholdssted ved Gardasøen. For mere info se: http://www.bikestorefun.com/site/contatti

Nord for byen findes små grusstrande, og er man til stavgang, er det ligeledes et hit her fra Torri, hvor vejene bagtil giver gode muligheder for at ændre formen på balde og lår.

 
 

Anbefalinger til dig

Terrazza sul Lago

Garda, Veneto

Torre delle Fate

Refrontolo, Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

search map