Agriturismo i Susegana i Veneto

Maso di Villa

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Maso di Villa ligger i en stor have i det bakkede landskab ca. 70 km nord for Venedig, og er omgivet af vinmarker og skov. Villaen som er indrettet i et gammelt stenhus fra 1800-tallet, blev købt af familien Lucchetta i 1999, og er siden indrettet dels til privat bolig, dels til et lille romantisk hotel med blot 6 værelser.

Indretning til fingerspidserne

Stedet er helt i særklasse, og den franske maler Monet har ikke levet forgæves. Indretningen er noget af det mest gennemførte man kan opnå, og moderne komfort som telefon og TV ville være helt malplaceret.

Antikviteter pryder stedet

Stedets ejer er arkitekt, og under den gennemgribende ombygning har familien brugt uanede mængder af tid på de lokale antikmarkeder for at finde de helt rigtige ting til indretningen, - og man må sige, at det er lykkedes over al tænkelig forventning.

Tag på dagstur til Venedig

Selv om Maso di Villa ligger i et naturskønt vinområde, tager det kun ca. 1 time med bil at køre til Venedig, som også kan nås med tog to gange i timen fra den nærliggende by Conegliano, som ligger blot ca. 10 min´s kørsel fra stedet. Der ligger mange lokale restauranter i området, den tætteste i ca. 300 meters afstand, - og familien giver gerne gode tips.

Hyggekroge i haven

Maso di Villa består af tre opholddstuer, hvoraf den ene også fungerer som morgenmadsstue i de kolde perioder, - ellers spiser man morgenmad på terrassen under pergolaen. Der er flere små siddepladser i haven, lige som familien har bygget et svømmebassin (20 x 4 meter) i den nederste del af haven i sommeren 2006.

Hunde på stedet

Familiens to små glade og meget børnevenlige hunde, tror helt sikkert, at de er de retmæssige ejere af stedet, - og de har selvfølgelig deres eget lille hus på terrassen.

Farverige værelser

Værelserne som er fordelt på 1. og 2. sal (uden elevator) har alle deres helt personlige indretning, og familien har givet dem italienske navne efter de valgte farver. Sengene er forholdsvis korte, og er man over 180 cm høj, anbefales det at vælge værelserne Arancio eller Glicine, som ikke har gavl i fodenden. Familien beder om at der ikke ryges i værelserne eller i de fælles opholdsrum.

Læs om værelserne på Maso di Villa

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Borgoluce Agriturismo

Susegana, Veneto

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært i Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map