Agriturismo i Susegana i Veneto

Borgoluce Residence

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Vinslottet San Salvatore
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Collalto er en af de store vinproducenter, som har givet navn til hele det naturskønne område vest for byen Susegana, der ligger ca. 60 km nordvest for Venedig, og 25 km fra Trevisos lufthavn. Området har siden 1245 været domineret af det store slot San Salvatore, som stadig tilhører greverne af Collalto, og hvis imponerende bygninger kan ses på afstand.

Gå ikke glip af den fantastiske vin

Collalto er berømt for sin Prosecco vin, og den store moderne vinkælder ligger i selve Susegana ca. 1 ½ km fra slottet - hvor man kan købe en fantastisk vin for 30 kr. Collalto består af vinmarker, skov og landbrugsjord, og har de seneste år drevet en agriturismo under samme navn.

En anderledes pool

I stedet for at bygge en traditionel swimmingpool, har ejerne ønsket en løsning, som falder ind i naturen. Derfor har de valgt at lave en "økologisk" swimmingpool i bakkerne lige bag Casa Sfondo. Den ligner en lille sø omkranset af forskellige vandplanter, og er anlagt af et schweizisk firma med speciale i den slags. Planterne er nøje udvalgt, da de bidrager til at rense vandet. I tilknytning til swimmingpoolen, er der opført en lille træhytte med brusebad og toilet.

Udsigt over markerne

Lejlighederne er fordelt i to tidligere landhuse Casa Sfondo og Casa Lentiner, som ligger ca. 150 m fra hinanden, med en fantastisk udsigt over markerne op mod slottet. Husene ligger på en privat grusvej, - men ellers er alle veje i området offentlige, dog uden den store trafik. Der er ca.1 ½ km til Susegana.

Casa Sfondo er et gammelt tre etagers landhus. Huset er total renoveret, og holdt i Collaltos traditionelle farver; rød og lysegul. Man har bevaret de gamle håndlavede terracotta-gulve i stueetagen, lige som de imponerende bjælkelofter. Collaltos økologiske swimmingpool, ligger lige bag Casa Sfondo. Huset er indrettet med de to lejligheder; Alberelle og Pioppeto.

Casa Lentiner er lige som Casa Sfondo et gammelt landhus i tre etager, og er renoveret efter samme principper. Huset er indrettet med de to lejligheder Carpino og Rovere, - og i 2007 åbnede en Bed & Breakfast med ialt 9 dobbeltværelser i en allerede eksisterende lejlighed. Her er også en stor opholdsstue med blandt andet tråløst internet, hvor der er mulighed for at afholde mindre møder.

Læs om lejlighederne på Borgoluce Residence

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Prosecco Relais

Refrontolo, Veneto

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Anbefalinger til dig

Relais Duca di Dolle

Cison di Valmarino, Veneto

Maso di Villa

Susegana, Veneto

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino, Veneto

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Centro Ai Cappuccini

Peschiera sul Garda

search map