Ferieboliger og hoteller i Sona

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Sona er en af de mange små byer, som ligger i det dejlige landskab mellem Gardasøen og Verona. Motorvejen som forbinder Milano og Venedig, kører gennem området, og derfor er det let at komme rundt, hvis man planlægger lidt længere udflugter på sin ferie. Samtidig kan man så hygge sig på de mange små lokale restauranter om aftenen, og man kan være helt sikker på, at man ikke møder mange turister på disse kanter.

Området

Området er også oplagt, hvis man vil kombinere en ferie ved Gardasøen med opera i Verona. Sona ligger faktisk midt mellem de to lokaliteter, og blot ca. 10 km fra hver. Men heldigvis kommer der mere og mere fokus på dette område, og de lokale er begyndt at markedsføre det under navnet "Colline Moreniche del Garda".

Området strækker sig helt fra Castiglione delle Stiviere syd for Desenzano til Sommacampagna lige vest for Verona. Det består af bløde bakker, små søer, og floden Mincio som i virkeligheden er afløb for Gardasøen. Hovedindtægtskilden er landbrug, men der er også mange som begynder at leje værelser ud som Bed & Breakfast, agriturismo eller landsteder som ombygges til mindre hoteller.

Der er flere rigtig gode restauranter i området, bl.a. flere med stjerner i Michelin, men også mange lokale, hvor mor står i køkkenet, og selv har dyrket sine grønsager eller plukket krydderurterne i grøftekanten.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

search map