Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Castello Scaligero di Soave og bycentrum

Soave er måske lille, men den har en markant profil, der udgøres af forsvarsborgen Castello Scaligero di Soave. Borgen, som stammer helt tilbage fra 900-tallet, ligger midt i byen og er nærmest et lille samfund med tykke ringmure og forskellige gårdmiljøer. Den er åben for offentligheden året rundt (middagslukning ca. mellem 12:00-15:00 og lukket på mandage). Byens lille gågade er utrolig indbydende med dens begyndelse ved den gamle byport Porta a Verona. I gågaden findes flere kaffebarer, isbarer, småbutikker, en kirke, vinhandlere naturligvis og tilmed et mindre supermarked lige om hjørnet. Uden for bymurene er der gode parkeringsforhold og turistinformation.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Udflugter fra Soave

Bor man i Soave, er mulighederne for spændende udflugter mange. For som perler på en snor på hver sin side af Soave ligger kulturbyer som Verona, Vicenza, Padova og ikke mindst Venedig langs motorvejen A4. Har man lyst til at en afslappende dag på langs, er Adriaterhavets skønne strande blot ca. 2 timers kørsel væk. Gardasøens smukke natur og mange forlystelsesmuligheder samt vinområdet Valpolicella er bestemt også den korte køretur værd.

Vindistriktet Soave

Den mest kendte af vinene i distriktet, er Soave Classico. Denne vin laves primært på druerne Garganega og Trebbiano, er kendt for at have en fyldig og rig smag med lidt syre.

 
 

Populært i Veneto

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

search map