Dalla Rosa Alda

San Giorgio di Valpolicella, Veneto
Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Bedømmelse
4,4 af 5
Rigtig godt
Baseret på 8 anmeldelser
Enotek

Bestil din ferie her fordi

  • du vil bo på et lille, hyggeligt sted
  • Du elsker god mad og vin
  • du elsker det ægte Italien
Henter indhold

Dit yndlingssted i Valpolicella

Et yndlingssted kan defineres på forskellig vis. Men sjældent er benævnelsen så rigtig som her. Hyggelig atmosfære, mad og vin i fokus samt en lille vinby omgivet af smuk udsigt hele vejen til Gardasøen. Velkommen til Dalla Rosa Alda.

Vis mere om Dalla Rosa Alda

Trattoria Dalla Rosa Alda er en stemningsfuld lille restaurant med ti værelser midt i den historiske landsby San Giorgio di Valpolicella. Stemningen emmer af historie og mange veltilberedte måltider.

Historiske aner og vinkælder

Det er en sand fornøjelse at ankomme til San Giorgio di Valpolicella, som oppe fra sit højdedrag spejder ud over vinmarkerne i området og faktisk hele vejen mod Gardasøens sydøstlige del. Familien Dalla Rosa driver sit lille paradis med ildhu og varme - og gæsterne føler sig hurtigt hjemme. På den anden side af den lille gade har Dalla Rosa Alda en vinkælder, som er udhugget i klippen. Her kan man få en lille rundvisning, foretage vinsmagninger og naturligvis købe lokale produkter med hjem. Stemningen i vinkælderen vidner om de historiske rødder, hvor vinene lagres ligesom i gamle dage. En oplevelse i sig selv

Restaurant med familiær stemning

Her på stedet har der været trattoria siden 1853, så ingen skal komme og fortælle, hvordan man tilbereder et velsmagende lokalt måltid. Restauranten er lukket søndag aften og hele mandagen året rundt - dog ikke fra juni til september, hvor det er muligt at spise her alle ugens dage - enten i den hyggelige sal eller ude i gårdhaven med kig over dalen - her er der også mulighed for at indtage morgenmaden i de lune sommermåneder. Deres vinkort kan slå de fleste af pinden.

Værelser

De 10 værelser er pænt indrettede i behagelig landlig stil. De ligger på 1./2. sal (der er elevator) og vender enten ud mod terrassen eller hovedgaden i landsbyen. Alle værelser har aircondition, tv, telefon, værdiboks, internet og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

Parkering og wi-fi

Der er gratis parkering i San Giorgio di Valpolicella. Nærmeste parkeringsmulighed er ca. små 50 m fra hotellet. Wi-fi er også gratis og fungerer bedst i området omkring restauranten.

Skjul teksten
Tab 5
Tab 6
Tab 7
Tab 2
Tab 4
Tab 4
Tab 8

Lignende boliger

Locanda 800

Negrar, Veneto

Locanda 800 er et oplagt sted for dig, som sætter pris på veltillavet mad, lokalt produceret vin og vinlandskab. Stedet henvender sig til par, som ønsker det lille ekstra på ferien. Her mødes du med åbne arme

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Højt hævet over Gardasøen finder vi Hotel Panorama. Her hersker ro og fred, der sammen med den storslåede udsigt over søen, er ren terapi for kroppen.

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

På Parc Hotel Gritti bor du lige ud til søpromenaden og stranden Mirabello ved Bardolino bycentrum. Vælg blandt hotellets 260 værelser, der råder alle over aircondition (i højsæson), sat-tv, minibar, værdiboks og eget bad.

Anbefalinger til dig

B&B Arte e Natura

Negrar, Veneto

Arte e Natura er en B&B i sin oprindelige form, hvor du bor hos de lokale i privat hjem, langt fra hotellernes upersonlighed. Det betyder både valuta for pengene og et sjældent indblik i italienernes ... eget hjem. Italiensktalende kunstnerinde Maria Teresa byder dig velkommen i sit hjem.Læs mere

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

På Parc Hotel Gritti bor du lige ud til søpromenaden og stranden Mirabello ved Bardolino bycentrum. Vælg blandt hotellets 260 værelser, der råder alle over aircondition (i højsæson), sat-tv, minibar, værdiboks og eget bad.

Locanda La Candola

Soligo, Veneto

Locanda La Candola oppe på San Gallo-bakken er en sensation, der fortjener en stående applaus. Du og din bedre halvdel vil elske stemningen, poolen, udsigten, restauranten og den allestedsnærværende Prosecco ... kort sagt jeres helt egen romance.

Populært i Veneto

Residence Taki

Brenzone

Vil du koble af i skønne omgivelser samtidig med at børnene plasker og fornøjer sig i poolen eller børnepoolen? Så er Residence Taki den rette ferieløsning for dig. Derudover bor du her lige ud til Gardasøens bred og i gåafstand til nærmeste restaurant.

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

Ønsker du at besøge Venedig, men vil gerne undgå at bo midt i den travle by, og værdsætte du samtidig stilfulde omgivelser, så kunne Hotel Villa Odino være stedet. Her bor du i kort afstand til Venedig i smukke og smagfulde omgivelser.

Agriturismo Musella

San Martino Buon Albergo

Herregård Musella lever op til ethvert krav om æstetik, historie, afkoblingsmuligheder og indføring i vindyrkning. Scenariet er idyllisk med en beliggenhed midt blandt skov og vinmarker blot ca. 9 km fra Arenaen i Verona.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog