Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Dalla Rosa Alda
 

Dit yndlingssted i Valpolicella

Bestil din ferie her fordi:
  • du vil bo på et lille, hyggeligt sted
  • Du elsker god mad og vin
  • du elsker det ægte Italien
Et yndlingssted kan defineres på forskellig vis. Men sjældent er benævnelsen så rigtig som her. Hyggelig atmosfære, mad og vin i fokus samt en lille vinby omgivet af smuk udsigt hele vejen til Gardasøen. Velkommen til Dalla Rosa Alda.
Trattoria Dalla Rosa Alda er en stemningsfuld lille restaurant med ti værelser midt i den historiske landsby San Giorgio di Valpolicella. Stemningen emmer af historie og mange veltilberedte måltider.
img

Historiske aner og vinkælder

Det er en sand fornøjelse at ankomme til San Giorgio di Valpolicella, som oppe fra sit højdedrag spejder ud over vinmarkerne i området og faktisk
...hele vejen mod Gardasøens sydøstlige del. Familien Dalla Rosa driver sit lille paradis med ildhu og varme - og gæsterne føler sig hurtigt hjemme. På den anden side af den lille gade har Dalla Rosa Alda en vinkælder, som er udhugget i klippen. Her kan man få en lille rundvisning, foretage vinsmagninger og naturligvis købe lokale produkter med hjem. Stemningen i vinkælderen vidner om de historiske rødder, hvor vinene lagres ligesom i gamle dage. En oplevelse i sig selv
Læs mere om Dalla Rosa Alda


img
space
img

Restaurant med familiær stemning

Her på stedet har der været trattoria siden 1853, så ingen skal komme og fortælle, hvordan man tilbereder et velsmagende lokalt måltid. Restauranten er lukket søndag aften og hele mandagen året rundt - dog ikke fra juni til september, hvor det er muligt at spise her alle ugens dage - enten i den hyggelige sal eller ude i gårdhaven med kig over dalen - her er der også mulighed for at indtage morgenmaden i de lune sommermåneder. Deres vinkort kan slå de fleste af pinden.
img
space
img
space
img
space
img

Værelser

De 10 værelser er pænt indrettede i behagelig landlig stil. De ligger på 1./2. sal (der er elevator) og vender enten ud mod terrassen eller hovedgaden i landsbyen. Alle værelser har aircondition, tv, telefon, værdiboks, internet og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.
img

Parkering og wi-fi

Der er gratis parkering i San Giorgio di Valpolicella. Nærmeste parkeringsmulighed er ca. små 50 m fra hotellet. Wi-fi er også gratis og fungerer bedst i området omkring restauranten.
Skjul teksten
img
  • Enotek

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Veneto

Veneto

San Giorgio di Valpolicella

Klik for større kort
Dalla Rosa Alda
detailed map
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Verona: 22 km
  • Bergamo: 122 km
  • Venedig: 146 km
Se flere afstande
Sidst åbnede steder
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til