Hotel i Quarto d'Altino i Veneto

Hotel Villa Odino

Pris fra pr. pers.
Standardværelse
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Villa Odino er indrettet i en historisk bygning fra 1563, som tilhørte biskoppen på øen Torcello. Den ligger i naturskønne omgivelser ned til floden Sile, 20 km nord for Venedig og blot 1½ km fra byen Quarto d´Altino, hvorfra der går tog til Venedig flere gange i timen, og turen tager blot ca. 30 minutter.

Service og høj standard

Villaen ejes af familien Pasini, som sætter en stor ære i at yde en perfekt service for stedets gæster. Villaen blevet restaureret i 1994 og fremstår i dag som et førsteklasses hotel, hvor der ikke er sparet på hverken kræfter eller penge, for at opnå den høje standard som familien har ønsket.

Slap af ved poolen

Hotellet har reception med internetpoint (der er også trådløs internetforbindelse), flere hyggelige opholdsstuer bl.a. med kaffe og te faciliteter, bar, spisestue hvor der serveres morgenmadsbuffet, swimmingpool som er åben fra maj til september samt konferencerum til max. 35 personer.

Nærområdets muligheder

Man kan også benytte den store have som slutter ved floden Sile, hvorfra der hver weekend fra marts til oktober er organiserede ture med båd til lagunens øer. Familien Pasini har også Restaurant San Nicolò, som ligger i byen Casale langs floden ca. 2 km fra hotellet, - og der er shuttle service for gæsterne til og fra restauranten, lige som der er shuttle service til centrum af Quarto d´Altino.

Værelser med udsigt

Hotellet har 30 værelser, hvoraf 11 er placeret i den gamle villa, og 19 i den nyere tilbygning, som også har elevator. Værelserne har udsigt enten mod floden, haven eller mod swimmingpoolen. Hvert værelse er individuelt indrettet og standarden er utrolig høj.

Flere faciliteter på værelset

Alle værelser har bad med bruser eller badekar og toilet samt hårtørrer, telefon, internetforbindelse, satellit TV, radio, minibar, aircondition samt værdiboks. Der er fem forskellige værelsestyper, og der er tænkt over alle detaljer. Junior suiterne er noget større end de øvrige værelser, mens suiterne består af 2 værelser og har jacuzzi badekar.

Hvis man er flere der rejser sammen, er det muligt at få værelser ved siden af hinanden med fælles indgang. Det er også muligt at vælge mellem ryger- og ikke-ryger værelser, hvis man bestiller i god tid.

Dobbeltværelse Classic til max. 2 personer på ca. 14-18 m². Værelserne har dobbeltseng og bad med bruser eller badekar. Der er ialt 19 standardværelser fordelt i villaen og i tilbygningen.
Dobbeltværelse Superior til max. 3 personer på ca. 20 m². Værelserne har dobbeltseng og mulighed for opredning samt bad med bruser eller badekar. Der er fire superiorværelser i tilbygningen i stueplan med lille privat have mod swimmingpoolen (max. 3 personer), og et værelse i villaen på kvisten (max. 4 personer).
Dobbeltværelse De Luxe til max. 4 personer på ca. 23 m². Værelserne har en lille opholdsafdeling med dobbelt sovesofa, dobbeltseng og bad med bruser eller badekar. Der er fire de luxe værelser i sidebygningen på 1. sal med udsigt til swimmingpoolen, og et i villaens stueplan med udsigt til parken.
Junior suite til max. 4 personer på ca 31-40 m². Junior suiterne har opholdsafdeling med dobbelt sovesofa, dobbeltseng samt bad med badekar. Der er 2 junior suiter i villaen og en i sidebygningen.
Suite til max. 4 personer på ca 40-45 m². Suiterne har opholdsstue med dobbelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med jacuzzi badekar. Der er to suiter i villaen på 1. sal og en i sidebygningen på 1. sal.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Parc Hotel Germano Suites

Bardolino, Veneto

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map