Ferieboliger og hoteller i Preganziol

 
Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Preganziol ligger ca. 4 km syd for Treviso og 23 km nord for Venedig langs Il Terraglio. Il Terraglio var oprindeligt en kanal, men Napolen omdannede kanalen til en vej, med det formål at forbinde de to byer.

Herlige kulturbyer

Langs Il Terraglio kan man stadig beundre imponerende adelsvillaer på begge sider af vejen. Dengang Stendahl beskrev sin rejse igennem Italien var han yderst imponeret af deres rigdom og prægtige arkitektur. Eneste forskel mellem dengang og i dag er de eksisterende transportmidler. Vil man ikke køre så er det muligt at benytte sig af togbanen, der forbinder Preganziol med mange af regionen Venetos herlige historiske kulturbyer: middelalderbyen Treviso med dens bymur fra 1500-tallet er nemlig blot en af mange; Venedig og dens kanaler; men også Conegliano, Vicenza, Verona, Padova m.fl. er uden tvivl et besøg værd.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hyggelig stemning

Byen Preganziol i sig selv er ikke den helt store turistattraktion. Som mange andre kønne byer omkring Treviso er dens liv primært baseret på produkton, ikke på egentlige serviceydelser. Som rejsende har man dog, sammen med de ca. 16.000 indbyggere i byen, mulighed for at nyde en rolig og hyggelig stemning af norditaliensk provinsby.

 
 

Populært i Veneto

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

Hotel Europa

Malcesine

search map