Hotel i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Parc Hotel

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger i perfekt køreafstand fra Danmark og for udflugter. Du bor her 2 km fra Peschiera del Garda i den sydøstlige del af Gardasøen. Inden for kort køreafstand finder du Gardaland og de andre forlystelsesparker, og du kan også vælge at besøge den hyggelige Valeggio sul Mincio eller den skønne Sirmione og dens borg eller sejle på tværs af søen til byerne langs dens bredder.

Feriecenter i forbindelse med goldbane

Her vil dine børn finde mange aktiviteter at vælge imellem. Der er en stor pool (348 m² med dybde på 140 cm) til afslapning og en endnu større til børn (517 m² med dybde fra 40 til 140 cm), store grønne arealer og legeplads samt miniklub om dagen og underholdning på stedets teater om aftenen (ca. 3 gange om ugen). Det er muligt at leje cykler og prøve kræfterne på pedalerne i det store netværk af cykelstier, der når hen til søen, på bakkerne ved Valeggio sul Mincio og helt hen til Verona by. Vil du spille golf, så har du mulighed for at afprøve de 18 huller, der danner Golf Paradiso, lige ved hotellet, hvor du får 20% rabat på green fee. Vil du heller få en gang massage eller anden behandling, kan du benytte det lokale welness-center med indendørs pool, flere vandmassagekar, sauna, tyrkisk bad, tepidadrium, solarium og endda fitness room. Vil du logge på nettet, så er der fri wi-fi i de fleste fælles områder - og også på værelserne.

Når sommerferien er slut

Uden for den periode hvor skolerne er lukket i Europa, altså når ingen har sommerferie, er hotellet på almindelige betingelser, altså kun overnatning og morgenmad. Ved større selskaber eller konferencer kan der arrangeres møder eller fester med plads til mere end 1.000 mennesker

Store værelser med plads op til 4 personer

Hotellets 53 værelser er fordelt mellem hovedbygning og annekserne (hvor de bedste værelser ligger). Alle værelserne indeholder minibar (dens drikkevarer er dog mod betaling), elkedel, wi-fi, satellit-TV, aircondition (der tændes i faste tidsrum på den varmeste årstid) samt eget badeværelse med toilet og bruser eller karbad.

Værelserne på Parc Hotel

Standardværelse med balcon samt med morgenmad

Standardværelserne ligger i hovedbygningen og er ca. 18 m². De har udgang til balkon eller terrasse og mulighed for en eller to opredninger pr. værelse.

Tresengsværelse standard med balcon samt morgenmad

Standardværelserne ligger i hovedbygningen og er ca. 18 m². De har udgang til balkon eller terrasse og mulighed for en eller to opredninger pr. værelse.

Firesengsværelse standard med balcon samt morgenmad

Standardværelserne ligger i hovedbygningen og er ca. 18 m². De har udgang til balkon eller terrasse og mulighed for en eller to opredninger pr. værelse.

Superiorværelse med morgenmad

Superiorværelserne ligger i annekserne rundt om hotellet. De er ca. 22 m² og er særligt velindrettede. Her er der ikke mulighed for opredninger til større børn - kun barneseng op til 3 år.

Premium-værelse med morgenmad

Premium-værelserne ligger i hovedbygningen og er ca. 18 m². De har ikke udgang til balkon og heller ej mulighed for opredninger.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Bella Peschiera Hotel

Peschiera sul Garda, Veneto

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel San Pietro

Limone sul Garda, Lombardiet

Sporthotel Olimpo

Garda, Veneto

Hotel La Perla

Garda, Veneto

Populært i Veneto

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

search map