Feriebolig i Peschiera sul Garda ved Gardasøen

Belvedere Village

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Belvedere Village er et rigtig dejligt familiested med masser af aktiviteter til både børn og voksne. Her er tre swimmingpools, som man kan boltre sig i. Det ligger kun 2 km fra Peschiera del Gardas motorvejsfrakørsel, men omgivelserne er stille og rolige.

Paradis for børnefamilier

Feriecenteret har 182 lejlighederne der alle har terrasse, der vender ud mod det store poolområde. Indgangen til lejlighederne er på bagsiden af bygningerne, hvor man også kan parkere sin bil. Stedet råder over et minimarkedet med de mest basale varer, en restaurant, der også serverer pizzaer og en bar. På fællesområderne er der mulighed for wi-fi internetforbindelse (mod betaling).

Tre pools: et til hvert behov

Der er i alt 3 forskellige pools på stedet. Den største af dem på 1400 m², ligger lige ved caféens terrasse, hvor forældrene kan nyde en forfriskning i solen, mens de holder øje med deres børn der bader. En anden pool er 480 m² og er henvender sig til børn, da vandet kun er op til 70 cm dybt. Den tredje pool er er rettet mod de gæster der gerne vil motionssvømme. Den er 50 meter lang og 120 cm dyb. Ved alle tre swimmingpools er der parasoller og liggestole.

Lejlighederne

Lejlighederne er indrettet i forskellige farver i moderne stil, og er alle ens. De er ca. 40 m² og er udstyret med aircondition, satellitfjernsyn, komfur med tre kogeplader og mikroovn. Til alle lejligheder er der rummelig og overdækket terrasse/balkon med møbler.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse og pooludsigt):
- Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal. De består alle af opholdsrum med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) samt udgang til terrasse/balkon med bord og stole. En dør adskiller dagsområdet fra natområdet der består af soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Poiano

Garda, Veneto

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Poiano

Garda, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map