Ferie Italien - ferieboliger, feriehuse & hoteller i hele Italien
Udvidet søgning
Udflugter i Negrar
 

Udflugter

Valpolicella vindistrikt

Valpolicella vindistrikt Nord for den charmerende og histotiske by Verona, spreder der sig et skønt landskab af bølgende vinmarker, i retning af Gardasøens østlige bred.

Læs mere...
 

Valpolicella vinrute

Valpolicella vinrute Valpolicella vinruten kan man tage, med bil, cykel eller sågar hesteryg og opleve fascinerende historiske serværdigheder.

Læs mere...
 

Verona

Verona Her mødes nord og syd. Her finder vi skellet mellem sydens olie og nordens smør, og her spiser man polenta i stedet for pasta. Verona var oprindeligt en romersk bosættelse. Den nød tilnavnet “Urbs Nobilissima” og blev under Julius Cæsar den nordlige port til det centrale Romerske Imperium, til Imperiets italienske kerne.

Læs mere...
 

Operaforestillinger i arenaen (Verona)

Operaforestillinger i arenaen Arenaen i Verona er ubestrideligt verdens største opera. Det gamle amfiteater kunne i romersk tid rumme op til 25.000 tilskuere. En del af pladserne bag scenen bruges ikke mere, men i dag benytter man til gengæld selve teatrets forhenværende scene (parterre), der førhen var forbeholdt løver, kristne, gladiatorer og andet godtfolk. Nu om stunder er der plads til op mod 22.000 tilskuere, hvoraf langt den største del sidder på de oprindelige stentrin op langs siderne.

Læs mere...
 

Vinmuseet (Bardolino)

Vinmuseet Dette vinmuseum ejes af familien Zeni , der i fem generationer har produceret klassiske vine fra Verona området. Museet ligger side om side med selve vingården i området omkring Bardolino ved Gardasøen.

Læs mere...
 

Olivenoliemuseet (Bardolino)

Olivenoliemuseet På museet kan man få et indblik i, hvordan bønder gennem tusinder af år har produceret olivenolie. Man kan ligeledes beundre gamle og sjældne redskaber og maskiner, som er blevet benyttet i forbindelse med fremstillingen af olivenolie fra det 18. århundrede og frem til i dag.

Læs mere...
 

Parco Natura Viva (Bussolengo)

Parco Natura Viva Parco natura viva er en stor dyrepark, der blev opført for mere end 35 år siden. Den ligger mellem byerne Bussolengo og Pastrengo blot 20 km fra Gardasøens sydlige ende. I samarbejde med store europæiske sammenslutninger beskæftiger parken sig med de dyrearter, som er truet af udryddelse.

Læs mere...
 

Caneva World (Lazise)

Caneva World Ved Gardasøen er der noget for folk i alle aldre, men særligt den store forlystelsespark Caneva World ved Lazise i den sydøstlige del af Gardasøen henvender sig primært til de mindre gæster.

Læs mere...
 

Nicolis bil-, teknik- og mekanikmuseum

Nicolis bil-, teknik- og mekanikmuseum Museet rummer biler, motorcykler, cykler, skrivemaskiner og meget meget mere, der har med teknik og mekanik at gøre. Med andre ord: resultater af geniale mænds værk gennem tiderne.

Læs mere...
 

Gardaland (Castelnuovo del Garda)

Gardaland Gardaland hører til toppen af forlystelses parker i Italien med et besøgstal på flere millioner hvert år. Det ligger ved Gardasøen i Castelnuovo del Garda mellem byerne Peschiera og Lazise. Her er mulighed for at afprøve alverdens forlystelser fra hyggelige karruseller til de vildeste rutsjebaner.

Læs mere...
 

Garda Jazz Festival (Gardasøen)

Garda Jazz Festival Hvert år fra juni til juli afholdes denne festival i de fire byer Riva del Garda, Torbole, Nago og Arco, der alle ligger i den nordlige ende af Gardasøen. Festivalen strækker sig over to-tre uger og duoer, trioer og orkestre optræder med koncerter på byernes pladser, barer og slotte i området.

Læs mere...
 

Gardasøen rundt med de små færger (Gardasøen)

Gardasøen rundt med de små færger En rigtig flot, god og sjov måde at opleve Gardasøen og dens hyggelige byer på, er ved at tage rundt med de små færger, der sejler på kryds og tværs af søen. Mere end 20 små forskellige bådtyper sejler rundt på søen og de fleste er sågar udstyret med bar, restaurant og soldæk, så man kan sagtens bruge hele og halve dage på vandet.

Læs mere...
 

Monte Baldo (Malcesine)

Monte Baldo Monte Baldo bjergkæden troner sig op over Gardasøen, med sin højeste peak (Telegrafobjerget) på 2200 meter. Tag med svævebane fra Malcesine op i 2000 meters højde, hvor du (på klare dage) får den mest fantastiske udsigt over søen mod syd og panorama over Brenta Dolomiterne i vest, Stivo og Cornetto bjergene mod nord og Pasubio bjergkæden og Lessini bjergene mod øst.

Læs mere...
 

Catullos Grotter (Sirmione)

Catullos Grotter På den yderste del af Sirmione-halvøen, som ligger i den sydlige del af Gardasøen, ligger resterne af en romersk villa, som går under navnet Catullos Grotter. De første levn fra villaen blev opdaget i Renæssancen og da ruinerne til forveksling lignede grotter endte dette med, at blive en del af navnet på stedet

Læs mere...
 

Festa dell´Uva (Sirmione - Lugana)

Festa dell´Uva Festa dell´Uva er en hyldest til vindruerne, der vokser i området omkring Gardasøen og hvoraf man udvinder den skønne Lugana DOC vin, der har været dyrket siden Romertiden.

Læs mere...
 

Sigurtà-parken (Castelnuovo del Garda)

Sigurtà-parken Sigurtà parken ligger blot et stenkast fra Gardasøen nær byen Peschiera. Parken er ikke mindre end 600.000 m² og er et fantastisk område med høje træer, smukke blomsterbede og dekorative planter.

Læs mere...
 

Vittoriale degli italiani (Gardone Riviera)

Vittoriale degli italiani Det imponerende bygningsværk Il Vittoriale degli italiani befinder sig i Gardone Riviera på Gardasøens vestlige bred. Her boede poeten, politikeren og militærmanden Gabriele D’Annunzio, der i sin levetid fra 1863 til 1938 berigede den italienske litteratur med mange værker. Inden sin død nåede Gabriele D’Annunzio at donere sin bolig til det italienske folk, hvorefter den er blevet til et nationalt monument.

Læs mere...
 

Mantova

Mantova Mantova er en flot by som fortjener et besøg. Byen har et stærkt middelalderpræg og er meget velholdt. Her finder man ikke mange turister men de mange fashionable butikker vidner trods alt om byens velstand.


Læs mere...
 

Corte Paradiso Golf Club

Corte Paradiso Golf Club Bo på Relais Corte Paradiso og spil golf lige udenfor døren. Hér er der kun 2½ km til den hyggelige by Peschiera sul Garda ved Gardasøen.

Læs mere...
 

Museo delle Palafitte (Ledrosøen)

Museo delle Palafitte På Ledrosøens østlige kyst blev der i efteråret 1929 gjort et spændende fund. Rester af en landsby af pælehytter, der formodes at stamme tilbage fra bronzealderen, så dagens lys. Fundet blev gjort ved en tilfældighed, kan man sige. Man var nemlig ved at sænke Ledrosøens niveau i forbindelse med konstruktionen af et vandkraftværk i Riva del Garda ved Gardasøen...

Læs mere...
 

Shopping-outlet – Fashion District

Shopping-outlet – Fashion District Lidt syd for Mantova ligger et paradis for dem, der elsker at shoppe. Shopping-oulet’et Fashion District tilbyder nemlig mere end 100 butikker i elegante omgivelser med rabat på op til 70 % på kendte varemærker.

Læs mere...
 

Malcesine

Malcesine Malcesine er med sin middelalderborg, Palazzo dei Capitani-palæet og de små brolagte gader en af de mest charmerende byer ved Garda-søen.

Læs mere...
 

Hvor vil du hen?

- eller klik på kortet
Elba Ø Toscana Sardinien Æoliske Øer Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Capri & Ischia Emilia Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbria Veneto Kort over Italien  - Veneto

Veneto

Negrar

Klik for større kort
Klik for større kort
Nærmeste lufthavne
  • Verona: 22 km
  • Bergamo: 125 km
  • Trieste: 128 km
Se flere afstande
Vis fuld site (slå mobilvisning fra)
Slå mobilvisning til