Anmeldelser af Hotel Laura Christina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Laura Christina

Læs personlige anmeldelser af Hotel Laura Christina som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Laura Christina. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fin orden i tingene

Maden god og afvekslende med passende portioner og også grønsager.

Anbefaling til kommende gæster

Malcesine har en god beliggenhed ved Gardasøen og er en rolig by mht. til turister.
Forslag til ture: Svævebane til Monte Baldo, sejl tur til Limone og sejlrundtur til mange byer langs søen. Udenfor højsæsonen er der god mulighed for at køre søen rundt på en dag med flere stop under vejs.

Hotel Laura Christina
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Laura Christina
Dobbeltværelse superior med balkon (inkl. halvpension)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Peter og rejsefælle fra Ottestad i Norge boede på Hotel Laura Christina i Malcesine fra d. 24. september til d. 1. oktober 2011.

Vi er supergodt tilfredse med opholdet i Malcesine - byen levede fuldt og helt op til forventningerne!

Det gjorde Hotel Laura Christina også: Vi fik et værelse i stueetagen uden udsigt, hvilket vi ikke var helt tilfredse med - men efter et par dage fik vi tilbud om et højere oppe. Det viste seg så at det til gengæld ikke havde køleskab - noget som vi satte stor pris på at der var på det første værelse; så derfor blev vi der!

Og det var helt iorden - værelset var rummeligt og med to toiletter/bad. Det kunne vi rigtigt godt lide:-) Måske lidt mørkt, fordi der står nogle store træer lige udenfor; noget som så også giver en del myg om aftenen. Men en god myggespray løser det problem!

Betjeningen er meget hyggelig og imødekommende, de taler godt tysk og engelsk. Vi følte os godt modtaget i en familiær stemning! Det er fint at I gør opmærksom på at dette ikke ligefrem er noget topmoderne hotel, og at folk der har den slags forventninger bør finde noget andet. For os var det helt fint - det minnede mig om min barndoms turer med Tjæreborgs busser i 60'erne/70'erne:-D

Der er, som I skriver, ikke langt ned til vandet fra hotellet - men: hvis man vil på en lidt ordentlig strand (større og ikke så stenet) må man gå et stykke. Vi gik bl.a. til stranden i Val di Sogno syd for Malcesine. Den ligger smukt i en sydvendt bugt, hvilket kan være en fordel specielt om formiddagen, hvor det normalt blæser temmelig stærkt fra nord. Turen tager måske en lille halv times tid at gå, men det er det værdt!

Et andet alternativ er at gå på den anden side af centrum i Malcesine, hvor der er flere strande som ikke er så stenede, og hvor det er lettere at komme ud i vandet. Men de kan nok hurtigt blive overfyldte i højsæsongen...

Noen tips ellers? Tjah - vi fik tilbud på hotellet om treretters middag til kun 9 Euro per person. Det prøvede vi så et par gange, fordi det var billigt - vi syntes ikke det var nogen stor oplevelse, men de lidt ældre tyskere som ellers boede på hotellet virkede at være godt tilfredse med det. Morgenmaden var helt OK - selvom italienerne altså ikke rigtig har forstået det der med blødkogte æg:-)

Vi kan godt finde på at tage tilbage til Hotel Laura Christina en anden gang!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Monica och Björn från Rottne i Sverige bodde på Hotel Laura Christina i Malcesine från den 5. till den 10. augusti 2011.

Vi blev mycket nöjda med resan. Det var smidigt att boka hotell genom er, snabbt fast vi var sent ute och det var helg när vi bokade. Hotellet var trevligt, låg på lagom avstånd från centrum med mycket fin utsikt och det var lugnt. Blev mycket väl omhändertagna där av trevlig personal. Välordnat och rent och bra frukost. Blir det Italien igen, så kan vi tänka oss att återkomma både till er och hotellet Laura Christina!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Niels og familie fra Espergærde boede på Hotel Laura Christina i Malcesine fra d. 18. til d. 21. juli 2011.

I leverer en god og effektiv service. Hotellet var fint til prisen, OK værelse, venlig service og god morgenmad, samt gåafstand til strand og bycentrum. Internet kunne dog godt være bedre

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Harly fra Lyngby boede på Hotel Laura Christina i Malcesine fra d. 7. til d. 12. juli 2011.

Tak for hjælpen og alt gik godt. Vi fløj til Venedig, hvor vi lejede en bil og kørte så til Malcesine.
Hotel Laura Christina lå perfekt i roligt kvater med en dejlig udsigt over gardasøen –centralt.
Værelset var stort og godt med udmærket morgenmad.
Det kan altsammen anbefales

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jens og rejsefælle fra Slagelse boede på Hotel Laura Christina i Malcesine fra d. 17. til d. 20. juli 2010.

Det er et fint område, hotellet er lidt slidt og lidt ”65” agtigt, men generelt ok.
Det var svært at finde, kørsels vejledningen kunne være bedre, der er et lille skilt til hotellet på hovedvejen, det er faktisk nemmere at finde af ”bagvejen”, det er større skilte, problemet er her at der ikke er pile på skiltene og når man finder hotellet er der ingen skilte med hotellets navn. I dag hvor de fleste bruger GPS ville det være en fordel med GPS koordinaterne.
Generelt et godt område og hotel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karsten og familien fra Bagsværd boede på Hotel Laura Christina i Malcesine fra d. 14. til d. 20. juli 2010.

Vi var glade for opholdet.
Malcesine er en dejlig by – hyggelig og med gode muligheder for at spise ude, windsurfe (lidt uden for byen), leje cykler og andre oplevelser – såsom en tur op på bjerget i 1700 meters højde med svævebane, og naturligvis med masser af afslapning. Vi var af sted uden bil, og brugte bus (og gåben) og det fungerede helt fint.

Hotellet er absolut pænt, rent og ordentligt – også værelserne. Men det bærer unægtelig præg af, at det er nogle år siden, det er blevet renoveret. Der er et sødt og venligt ejerpar og øvrigt personale. Vi havde morgenmad inkluderet – men der var ingen variation overhovedet i en uge. Udvalget er ikke imponerende, og selv æblerne var af samme type. Men alt i alt – et OK sted, hvis man er indforstået med lidt gåtur til strand og byen – og det var vi.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Ove med familj från Stockholm / Rönninge i Sverige bodde på Hotel Laura Christina i Malcesine från den 8. till den 15. maj 2010.

1.Staden var trevlig men området runt boendet levde inte upp till den bild vi fått av att hotellet skulle vara inbäddat i - bland olivlundar. Ingen fara, så var det bara. Utsikten var bedårande när molnen inte hängde för lågt, framför allt under morgontimmarna sedan tjocknade molnen till och bäddade in topparna i moln. Vädret kan inte ni göra något åt men en del regnskurar och även en del åska fick vi uppleva. Det var fortfarande snö på topparnas norrsidor vilket var vackert. 2.Boendet på hotellet var perfekt med rum intill varandra, ett för sönerna och ett för oss med en gemensam STOR altan. Frukosten var helt ok och fullt tillräcklig. 3.Som tips till Er och hotellets ledning samt för kommande gäster som skall till hotellet kan jag rekommendera att skyltningen om var hotellet ligger inte var helt enkel att förstå och hitta när vi kom väldigt sent och ingen belysning fanns vid hotellet. De skyltar vi såg med pilar som vi lurades av talar bara om med stor text Tennis Hotell med en mycket liten gröngul blekt text med Laura Christina ovanför som inte syns alls i mörkret. Förmodligen har den skylt som stod uppe vid väggen ovanför trappan vid hotellentrén suttit uppsatt någon stans innan. Nu syntes den inte och hade ingen belysning riktad mot sig. Vi ringde och meddelade att vi var sena och vi ringde igen när vi var väldigt nära och nästan framme men det tog nog en timme innan vi förstod att vi flera gånger varit på rätt ställe, och då även ända upp vid hotellentrén men ändå missat. Den gamla damen förstod inte så bra och kunde inte beskriva hur vi skulle hitta fram men det hade underlättat för oss och för henne om hon tänt upp entrén. Nu fick hon vara uppe mycket sent för att vi var så dåliga på att hitta. Även de boende i och runt området måste ha undrat vad det var för tokigt folk som körde bil mitt i natten. Vi kom upp från huvudgatan, den mycket smala vägen och om en tydlig skylt funnits på väggen på muren alldeles nedanför hotellet så hade vi hittat direkt. Nu åkte vi förbi flera gånger och när vi kom uppifrån bergssidan och åkte nedåt så pekade en pil in till vänster som vi uppfattade det och det var in på en lokal tomt som slutade vid ett privat hus. Har ni andra kommentarer om boendet, området, den lokala befolkningen eller oss? 4.För övrigt är vi nöjda med vistelsen men lite mer engelska språkkunskaper skulle inte skada. Den yngre flickan klarade engelskan bra men fanns ju inte alltid till hands. Alla var mycket hjälpsamma och måna om oss och övriga boende. 5. Egna utflykter gjorde vi runt sjön med bil, till Limone med båt, till Verona och Venedig med bil. Allt till belåtenhet. 6.Ett stort tack för bra arrangemang och information med uppföljande uppföljning. Frun var nöjd med sin 60 års present. Hon fick presentupplevelser hela tiden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Mette og Karl Johan fra boede på Hotel Laura Christina i Malcesine fra d. 9. til d. 12. august 2009.

Vi havde en rigtig god tur til Italien. Vejret var godt og alt faldt i vores smag. Det var jo 3 vidt forskellige steder vi boede. Først på Laura Christine i Malcesine Vejen op til hotellet er lidt spændende. Især første gang, men man kan vænne sig til meget og bliver næsten god til de smalle stejle veje, vi var på i løbet af ferien. Foreslår at når man skal til Laura Christine kører op en vej tidligere og så kører bag om og ned til hotellet. ( det kan i se på jeres kort ). Hotel ok. Aflappet forhold.10 min gang ad strandpromenaden ind til byen. Gode tur muligheder f.eks søen rundt og tur til Verona. Verona kan der jo skrives meget om. Stor oplevelse. Vender gerne tilbage og skal så en tur i operaen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lise & Kent fra Dragør boede på Hotel Laura Christina i Malcesine fra d. 29. juli til d. 8. august 2009.

Vi var rigtig glade for vores 10 dage på Laura Christine i Malcesine. Værelserne var ikke så store,men ok. Oplevede alt personalet som meget høflige og venlige og yderst hjælpsomme.
Det var ikke goume mad, men til prisen helt fint. Malcesine var en hyggelig by. Der var levende musik på havnen flere gange om ugen, hyggelige resturanter og masser af cafer og alt til rimelige priser. Det er ikke sidste gang vi har været i malcesine.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Parkhotel Oasi

Garda, Veneto

Sporthotel Olimpo

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Hotel Dolomiti

Malcesine, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Populært i Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda

Centro Ai Cappuccini

Peschiera sul Garda

Valbella

Bibione

search map