Hotel i Malcesine ved Gardasøen

Hotel Dolomiti

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Hotel Dolomitis flotte swimmingpool midt i Malcesine Hyggelig gårdhave under pergola
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Midt i Malcesine, hvorfra der afgår kabelbane op til det smukke bjerg Monte Baldo, ligger det hyggelige Hotel Dolomiti og tilbyder parkering ca. 150 m fra hotellet (mod tillæg), et skønt poolområde i træ med solvogne og en stemningsfuld by med kaffebarer og restauranter lige uden for døren. Hotellet har en ladestander til el-biler.

Gårdhave med pergola og smagfuldt poolområde

Udendørs finder man en hyggelig gårdhave under en pergola, hvor morgenmaden serveres i de varme måneder. Indendørs finder man receptionen, en morgenmadssal med hvælvede lofter, internetpoint, wi-fi (mod tillæg), elevator og en bar. Der er ikke søudsigt fra hotellet, men man kan gå derned på et øjeblik. Hotellet ligger ganske roligt trods sin centrale placering, men fra poolområdet kan man dog ane trafikken ude fra hovedvejen, som ligger et lille stykke derfra.

Dobbeltværelse Classic
- De 13 Classicværelser har ikke balkon. To af dem har plads til en ekstra opredning. Alle værelserne har sat-tv (nogle med lcd), aircondition, værdiboks, gulvtæppe og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.
Dobbeltværelse Deluxe med balkon
- De fire Deluxeværelser har alle balkon ud mod swimmingpoolen. Derudover er der tre tresengsværelser. Alle værelserne har sat-tv (nogle med lcd), aircondition, værdiboks, gulvtæppe og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Parc Hotel Gritti

Bardolino, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Sporthotel Olimpo

Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Roma

Malcesine, Veneto

Hotel La Rotonda

Tignale sul Garda, Lombardiet

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

Residence San Carlo

Costermano del Garda

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

search map