Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Goethe og Malcesine

Middelalderborgen Palazzo dei Capitani og bykerne gør Malcesine til en af de mest charmerende byer ved Gardasøen. Goethe sad engang i fængsel på borgen, fordi han havde roet ud på søen for at tegne borgen og blev mistænkt for at være østrigsk spion. Borgen kan i dag besøges, der er et lille museum, og en ganske flot udsigt ud over byen og søen oppe fra tårnet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Monte Baldo og Mountainbikes

Bag byen ligger bjerget Monte Baldo, og hvis man får lyst til lidt frisk luft og en vidunderlig udsigt, går der en helt ny og topmoderne svævebane op til toppen af bjerget, hvor man kan tage på trekking eller bare nyde den uspolerede natur. For de mere øvede kan det anbefales at gå turen derop, men den er lang og hård, dog ikke svær. I Malcesine kan man leje mountainbikes, som leveres på toppen af Monte Baldo, herefter er det så op til en selv, enten at køre nordover og ned til Nago og tilbage til Malcesine, eller sydover ned til Garda og retur op til Malcesine. Begge ture er flotte, og der er gode udsigtspunkter undervejs. Prøv eventuelt også den kønne via Panoramica, som er en meget flot køretur op bag Malcesine, hvorfra der er en utrolig flot udsigt.

Surferes paradis

Fra den nordlige del af Malcesine er der utroligt gode forhold for windsurfing, vindforholdene er ofte helt forrygende, og det er dette nordlige hjørne, som helt klart er søens bedste surfersted. Fra havnen kan man slentre videre ud til en lang promenade langs med søen, som går helt ud til Val di Sogno(Drømmenes dal), et utroligt kønt område syd for byen.

 
 

Populært i Veneto

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

Hotel Europa

Malcesine

search map