Anmeldelser af La Casetta Blu

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Casetta Blu

Læs personlige anmeldelser af La Casetta Blu som ligger i Veneto. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Casetta Blu. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hvis du sætter rigtig god mad i højsædet, er dette en ægte perle. Smilende og venligt personale. Fantastisk pool. Men hvis du trænger til at slappe af i rolige omgivelser er dette ikke stedet , der var bryllup lørdag og søndag, fest mandag og vi blev fuldstændig lukket inde og div gæster satte sig på vores terrasse , vi kørte en dag tidligere da vi kunne se at der skulle være selskab igen. Man skal ikke være bange for kryb, i huset var der flere af slagsen blandt andet boede der en skorpion på badeværelset som kom frem hver nat. Jeg ville gerne spise der igen ,men ikke bo der igen.

Anbefaling til kommende gæster

Hvis du er i området, må du ikke gå glib af at tage en tur til Vicenza det er en fantastisk smuk by, med mange shoppingmuligheder.

La Casetta Blu
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Casetta Blu
hus med 4/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

En dejlig madoplevelse og en god beliggenhed

Vi (to voksne med en datter 15 og søn 12) tilbragte uge 28 med egen "hytte" og fantastisk pool. Morgensvømning med lavendelduft hængende i luften, lever vi længe på.
I løbet af vores uge tog vi på udflugter til de omkringliggende byer, men boligen lokkede os også til dejlig pool-hængud. Det som kom som en overraskelse var dog den dejlige madoplevelse. Giovanni som den engelsktalende hushovmester gav os tips til mange spændende nye smagsoplevelser. Lokaltproduceret Prosecco, hjemmedyrkede grøntsager, deres egne kødprodukter, fantastiske desserter, et køkken, der stod for kvalitet og med både den klassiske menu og mere vovet moderne madkunst på menuen.
Et meget charmerende sted, selv om man kunne have ønsket sig lidt bedre rengøring i vores hus, giver vi en høj karakter for helheden. Vi mener også, at stedet gav os gode muligheder for at udforske Veneto, og vi kan med godt hjerte anbefale La Casetta Blu!

Anbefaling til kommende gæster

10 km ned til den smukke Vicenza, hvor der er meget fin arkitektur. Kan anbefale at parkere her, hvis man vil ind til Venedig. Toget herfra og ind i Venedig tog omkring 45 minutter, og så kom vi hele vejen ind og slap for alt der hedder bilkøer.
Børnene og vi elskede det dejlige badeland Aqualandia ude ved Jesolo (nord for Venedig), hvor vi kørte til på en time og en halv fra huset. Her blev vi budt på god underholdning, sol og sjov bademinder i et meget smuk vandland med et pirattema. Sørg for at være der ved åbningen kl 10:00, værd en hel dag.
Nærliggende producenter af både vin og Prosecco, dog vanskelige at finde åbne steder, og her er det godt at læse lidt mere hjemmefra inden man tager ud.
På vejen dertil besøgte vi Gardasøen, som ligger ca. 1 time fra huset, smukke omgivelser som varmt kan anbefales og på vejen derimellem finder man den smukke Valpolicella vinregion.
På hjemrejsen så vi Dolomitterne og kunne nyde fantastiske alpeudsigter og smuk vandretur med start i Canazei, omkring 3,5 timers kørsel fra huset, så det er ikke til en dagstur, men kan anbefales på hjem- eller udrejsen.

La Casetta Blu
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Casetta Blu
hus med 4/6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Dejligt hus i smukke omgivelser

La casetta Blu ligger tæt på Vicenza (15 minutters kørsel) og alligevel isoleret i smukt kuperet terræn. Huset er stort, vi var seks voksne og en baby på 9 måneder, og vi havde rigeligt med plads. Køkken og badeværelse har de basale faciliteter - men heller ikke mere. Huset ligger i tilknytning til et hotel (med en fremragernde restaurent). Det betyder at poolen ikke er privat, som det antydes i in-italias materiale. Den benyttes også af hotellets gæster. men den er så stor, at det ikke er et problem.
Alt i alt havde vi nogle dejlige dage i huset, hotellets personale var imødekommende og lette at få fat i.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
Johanna med familj från Karlskrona i Sverige bodde på La Casetta Blu i Longare från den 23. till den 30. juli 2011.

Vi var supernöjda med såväl La Casetta Blu som med hela er professionella hantering. Stort tack! Le Vescovane ligger väldigt bra till i förhållande till Vicenza. Bra utgångspunkt för dagsturer – vi tog oss till Venedig, Gardasjön, Bassano del Grappa, Operafestivalen i Verona, Padova mm.

Huset var toppen för oss med barn i åldrarna 7, 9 och 11 år. Eftersom det bara var ett räcke på övre våningen så är det nog inte lämpligt för mindre barn, men våra var tillräckligt stora för att begripa att de inte ska luta sig ut över räcket från sängarna så det var inga problem för oss. Utsikten från de två balkongerna mot dalen och poolen var jättefin. Stora skjutdörrar med en ”egen” uteplats var också bra.

Le Vescovanes egen restaurang var fin och väl besökt av lokalbefokningen. Under veckan var det både ett stort cocktailparty en kväll och bröllopsfest en kväll. En del hög musik, men vi tyckte de var så bra så det bekom oss inte. Men känsliga personer hade kanske blivit störda om man bor i La Casetta Blu. Om man bor i hotelldelen så är nog störningsrisken minimal. Poolen disponerade vi ganska ensamma även om det var mitt i högsäsongen. Vi skickar med några bilder som ni gärna får använda.

Än en gång – vi var supernöjda och rekommenderar både Le Vescovane och In-Italia till alla våra vänner!

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Lars med familj från Göteborg i Sverige bodde på La Casetta Blu i Longare från den 30. maj till den 2. juni 2007.

Hej och tack för att det funkat så bra med vårt boende i Italien. För att ge er lite feedback säger vi så här.
1) Vi hade med oss en portabel navigator och hade svårt att lokalisera Longare och Vinchio, därför rekommenderar vi att man följer er vägbeskrivning istället.
2) Longare var trevligt, skönt att ha ett eget hus men badummet var lite ofräscht (skorpion som nattbesökare). Man skall helst inte vara mer än fyra personer eftersom bäddsoffan inte var jätteskön att ligga i. Eftersom vädret inte var jättebra de första dagarna så var huset rätt fuktigt så hade man velat elda i kaminen som fanns eller sätta på något/några element.
3) Oggebio var trevligt. Lakanen var manglade men det var hål i dem så det kändes lite tråkigt. Trafiken kunde vara väldigt störande på natten efterom i Italien kör man dag som natt. Köksutrustningen var inte
komplett så vi fick be dem komplettera flera gånger, det kändes
tråkigt. De "lurade" oss vid slutdebiteringen, vilket vill vill ha hjälp med men jag återkommer med det i slutet på mailet.
4) Vinchio, var jättetrevligt och jättefräscht. Vi hade missat att det fanns kök så vi hade lämnat ifrån oss all mat i Oggebio. Rekommenderar starkt att man stannar och äter deras middag på kvällen, fantastisk mat och fantastiskt vin och vidunderlig utsikt över vinkullarna.
5) Det har inte varit några som helst problem när vi kommit fram eller rest därifrån. Väldigt trevligt bemötta på alla ställen.
6) För att återkomma till Oggebio. Vi skulle vilja få lite pengar tillbaka. Vid slutdebiteringen tvingades vi att betala totalt €170,50, bl a €45 för slutstädning samt €35 (€7 x 5 sängkläder). Totalt €80 som vi anser ingick i priset enligt voucher 20640924.- Hur går vi vidare med det. Betalar ni det till oss och ni tar det med dem?

Vi är verkligen jättenöjda med hur vi har blivit bemötta av er och rekommernderar er till våra vänner. Vi kommer utan att tveka använda oss av er igen när vi börjar planerar ny tripp till Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Jan og familie fra Hafrsfjord i Norge boede på La Casetta Blu i Longare fra d. 2. til d. 4. juli 2005.

Vi overnattet også to netter på La Casetta Blu i Vescovane (Longare). Det var et hus litt utenom det vanlige, men vi fant oss godt til rette. Huset (leiligheten) var omtrent vegg i vegg med hotellet og restauranten. Det gjorde leiligheten mindre privat enn først antatt. Terrassen var tydeligvis ment til fri avbenyttelse for alle gjester og medførte at vi følte det som om vi satt på utstilling / kafé hele tiden. Det var imidlertid få gjester på hotellet og det var derfor ikke så veldig sjenerende.

Vi spiste på hotellet og maten var enkel, men god. Alt i alt et trivelig sted og var slett ikke så vanskelig å finne som vi har lest om i andre beskrivelser, men den kan fortsatt forbedres. For eksempel - når man kommer av motorveien (Vizenca est) bør man følge det brune skiltet merket ”Riviera Berica” og kjøre parallelt med motorveien noen få kilomenter før man kjører under denne og tar til høyre. Etter to – tre minutters kjøring er man i Longara og burde finne skiltet til Vescovane.

Det er lite å gjøre ved hotellet, men det er et fint utgangspunkt for turer i nærheten. Vi benyttet blant annet anledning til å gå på opera i Verona.

In-Italia's kommentar

In-Italias ansatte har tilsammen besøgt Le Vescovane over 10 gange, men skønt vi har lavet kørselsvejledningen så godt vi kan, så oplever vi gang på gang, at kunderne mener, at den kan og bør forbedres. Pudsigt nok har alle bare forskellige meninger om vejen...

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Agriturismo Le Preseglie

San Martino della Battaglia, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence & Yachting Club La Cava

Pognana Lario, Lombardiet

Residence Vico

Idrosøen, Lombardiet

Populært i Veneto

Valbella

Bibione

Centro Ai Cappuccini

Peschiera sul Garda

search map