Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Navnet Longare kommer af det lokale udtryk longaria, der betegner en lang smal landtange. Denne lille landsby opstod i Middelalderen som havneby ved floden Bacchiglione. Floden var en vigtig trafikåre for handlen, så kontrollen over denne havn var ofte et stridens æble mellem Padova og Vicenza. I krigstider mellem disse drænede folk fra Vicenza floden for vand, således at Padova ikke kunne benytte den til transport.

Tag på udflugt til kulturbyer

Longare ligger således perfekt for udflugter til de to smukke og fascinerende byer: Vicenza er kun 10 km væk og Padova 30. Såvel Padova som Vicenza byder på indhold til flere dage.

Gå ikke glip af Padova

I Padova bør man ikke snyde sig selv for det mest imponerende udslag af Giottos kalkmalerkunst fra 1300-tallets begyndelse i Cappella degli Scrovegni, hvor alle kirkens vægge fra gulv til loft er udsmykket med store fresker over Jesu liv. I Padova finder man også mange smukke bygninger fra Middelalderen, og omkring Palazzo della Ragione er der hver dag et stor marked hvor man kan købe frugt, grønt, ost, tøj, sko og meget mere. I centrum ligger også Caffé Pedrocchi, der var et af de mest berømte samlingssteder for de sammensvorne, der i midten af 1800-tallet arbejdede for Italiens samling og Venetos løsrivelse fra Østrig. Den enorme valfartskirke, der er indviet til byens mest kendte helgen, Sankt Antonius fra Padova (ham med grisen), summer altid af messer og skriftemål og besøges hver dag i året hundredvis af pilgrimme.

I Vicenza kan man nyde byens rolige gader og smukke bygninger, eller blot nyde et stille glas Soave fra bakkerne omkring byen og værdsætte, at så få turister finder vej hertil, men blot haster fra Verona til Venedig.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Veneto

Hotel Europa

Malcesine

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

search map