Anmeldelser af Le Ville del Lido

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Le Ville del Lido

Læs personlige anmeldelser af Le Ville del Lido som ligger i Veneto. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Ville del Lido. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fremragende

Et fantastisk kompleks. Tilpas store, smukke lejligheder, behageligt poolområde og meget rent og ryddeligt. Smukke kanalvandring til centrum. Tæt ved Venedig og andre destinationer.

Le Ville del Lido
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Le Ville del Lido
Toværelseslejlighed med 2 sovepladser inkl. morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Pool
Internetadgang

intet behov
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Ferie i Lido/Venedig

Vi er en stor familie, som ønskede at kombinere Venedig med sol og havet. Marcus Stoltz hos In-Italia rådede os til at bo på Le Ville del Lido. For os var det et peltskud, vi kunne ikke have haft en mere perfekt bolig. Rene og velholdte, komfortable senge og ikke lydt. Terrassen på taget udnyttede vi ofte og poolen føltes ikke overklorede. Det var tæt på havet og flere gode restauranter i nærheden. Der var gratis WiFi, men ofte svært at komme på nettet, de fleste i personalet var meget høflige og hjælpsomme. Vi er meget tilfredse med vores uge på Lido. Tak!

Le Ville del Lido
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Le Ville del Lido
Treværelseslejlighed med 4 sovepladser inkl. morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 14 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Le Ville del Lido
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Le Ville del Lido
Treværelseslejlighed med 4 sovepladser inkl. morgenmad
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2014
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Per med familie fra Strömstad i Sverige boede på Le Ville del Lido i Lido di Venezia den 26. juni 1. juli 2012.

Vi er meget tilfredse med opholdet på Le Ville del Lido! God indkvartering, pænt og rent. Flot anlagt pool og venligt personale. Hotellet har en perfekt beliggenhed, i det mindste for os. Efter en dagstur til Venedig som myldrede af turister, var det rart at tage båden tilbage til Lido, hvor det er mere roligt. Kontakten med in-italia har været helt perfekt! Vi vil sandsynligvis vende tilbage til Italien og da vil i-italia være vores førstevalg ved valg af hoteller.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2012
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Leif og familie fra Loken i Norge boede på Le Ville del Lido i Lido di Venezia fra d. 7. til d. 14. juli 2011.

Vi hadde en kjempefin tur til Lido di Venezia! Dette er et flott sted som er et godt utgangspunkt for andre steder i nærheten. Øya i seg selv er passe stor for en familie-tur, og badevannet og strendene er kjempeflotte (så lenge man ligger på medbrakte håndklær og ikke leier såkalte badehus til en liten formune - 150 euro pr. dag!).

Le Ville del Lido er et flott sted å bo på, og vi kommer gjerne tilbake.
Høflig, hyggelig og serviceinnstilt betjening (ansatte) som gjør alt for at du skal ha et fint opphold. Store, fine leiligheter med høy standard.
Daglig og bra renhold av rommene. God frokost som kunne nytes foran svømmebassenget ga en god start på dagen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn
Nina og Kjeld fra København Ø boede på Le Ville del Lido i Lido di Venezia fra d. 25. juni til d. 2. juli 2011.

Vi har været her nogle gange før - og vi vil helt sikkert gerne komme tilbage igen. Ville del Lido har en fantastisk central beliggenhed. Man kommer nemt hertil fra lufthavnen og det er ligeså nemt og hurtigt at besøge Venezia herfra. Stedet er veldrevent og byder på en række gode faciliteter som swimmingpool, cykeludlejning mv. Et kritikpunkt er dog, at der ikke er gratis wi-fi i lejlighederne : Man skal betale for brug af internettet – dyrt – på timebasis i receptionen. Her lever Ville di Lido ikke op til den standard, man kan forvente til et sted i den prisklasse.
I bagatelklassen – og kun nævnt fordi stedet jo er dyrt! – er at tv’et er lille og gammelt, og at der kun er en enkelt solseng på de iøvrigt fantastiske tagterrasser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Tone Reneflot fra Tyristrand i Norge boede på Le Ville del Lido i Lido di Venezia fra d. 15. til d. 19. september 2010.

Vi dvs 9 venninner hadde en kjempeflott ferie på Lido di Venezia og kan virkelig anbefale Villa de Lido. Vi ble tatt i mot av hyggelig respesjonist, som ga oss god informasjon om stedet og Venezia. Rommene og uteområdene var hyggelige, rene og velholdte. Hyggelig personell med en uformel tone. Vi hadde to leiligheter rett overfor hverandre. Pent bassengområde, og verandaer i begge leilighetene hvor vi nøt solnedgangen. Stedet ligger rett overfor stranden og vi var nede og badet hver dag selv om været ikke var det beste. Siden vi var der så sent som midten av september hadde vi nesten hele stranda for oss selv. Mange små og hyggelige spsiesteder på Lido, og en flott strand som vi brukte som joggeløype. Kort vei inn til Venezia med alle sine severdigheter, men godt å kunne trekke seg tilbake til Lido hvor livet er roligere og ikke minst billigere.
Kan anbefales på det sterkeste!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 9 voksne
Navn
Kjeld og Nina fra København Ø boede på Le Ville del Lido i Lido di Venezia fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Lido de Venezia hører jo til i den dyrere ende, men efter vores mening fuldt pengene værd, dels pga. lejlighedernes og stedets standard, dels pga beliggenheden, 20 minutters sejltur fra Venezia. Man kan således nyde byens mange seværdigheder – og trække sig tilbage til idyllen, når turiststrømme bliver for heftige. Skagen møder Venezia! Vi har været samme sted for 2 år siden – og det holder stadig standarden!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Maria med familj från Enskede i Sverige bodde på Le Ville del Lido i Lido di Venezia från den 21. till den 25. april 2010.

Hej Vi är väldigt nöjda med standarden och läget på hotellet. Vi bodde hur bra som helst, hotellet var lugnt, tyst, trevligt inrett och sköna sängar. Hotellet var faktiskt bättre än vad vi hade vågat tro, man vill inte ha för höga förväntningar så att man blir besviken. Frukosten var bra, allt var bra. Det enda som vi kan klaga på var att vägbeskrivningen hade mycket mer att önska och att personalen på hotellet inte kunde engelska. Vi trotsade vulkanen på Island och tog bilen till Venedig, eftersom flyget var inställt. Vi fick tyvärr inga pengar tillbaka för vårt boende och vi hade redan betalat allt, så då beslutade vi oss för att åka i alla fall. Det ångrar vi inte, men det är väldigt långt och man behöver gott om tid för att rasta och för att kunna se och uppleva saker under resans gång. Vi hade inte räknat med att det skulle bli en bilsemester så vi hade alldeles för kort tid på oss. Det tar 2 hela dagar att åka dit och 2 hem. Människorna på Lido var vänliga och tillmötesgående, medan Italienarna i Venedig verkade vara extremt trötta och irriterade på turister. Det fanns de som var väldigt trevliga, men många var inte det. Vi kom fram sent på natten för det hade hänt något på autobahn så vi satt i bilkö i tre timmar och då hade tronchetton= båtfärjan slutat att gå, vi fick sova tre timmar i bilen. Vi ringde till hotellet och berättade att vi var sena och vi undrade hur man kunde ta sig ut till vår ö. Personen i receptionen förstod tyvärr inte ett ord av vad jag sa han sa bara- good night. Det var väldigt frustrerande, men inget att göra åt. Jag kan mycket väl rekommendera Lido men skaffa en bra vägbeskrivning och ta reda på båt och färjetiderna. Ha en även ordentlig reskassa det är mitt tips för det är inte så billigt. Ha en trevlig resa och jag lovar att ni kommer att bo bra på Lido de Venecia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2010
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Gry Karen og familie fra Founex i Schweiz boede på Le Ville del Lido i Lido di Venezia fra d. 29. maj til d. 2. juni 2009.

Turen gikk veldig fint, og vi ble tatt godt imot på hotellet selv om vi kom sent frem. Hotellet er veldig fint, god mat, servide, fine rom og flotte utearealer. Vi var veldig imponerte. Også infrastrukturen på stedet er bra, med gangavstand til stranden og gangavstand til båt til Venezia. Vi kommer gjerne tilbake. Ellers mange takk for god service fra deres side, vi kommer gjerne tilbake.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 

Lignende boliger

Hotel Brioni Mare

Lido di Jesolo, Veneto

Hotel Corallo

Bibione, Veneto

Palace Hotel Regina

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Veneto

Villaggio Lido

Cavallino

Residence Eden

Peschiera sul Garda

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map