Feriebolig i Lido di Venezia ved Venedig

Le Ville del Lido

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejlighederne ligger i grønne omgivelser på den lange, og meget lidt trafikerede strandvej, og som noget helt enestående, er der her mulighed for at leje lejligheder både på dags- og på ugebasis.

Nå Venedig på en halv time

Komplekset består af ialt 3 bygninger som ligger omkring swimmingpoolen. Som noget helt specielt giver Le Ville del Lido mulighed for at kombinere en badeferie med en storbyferie, hvilket gør stedet oplagt for såvel par som børnefamilier. Samtidig betyder beliggenheden på den berømte Lido, at man kan tage sin bil med, og der er privat parkering dels under åben himmel, dels i overdækket garage mod mindre betaling.

Pool med spa afdeling

Der er en hyggelig reception, som er åben morgen og eftermiddag, lige som der er morgenmadsrestaurant i kælderen under receptionen, - og modsat de fleste lejlighedskomplekser, er morgenmad og daglig rengøring inkluderet i prisen. Stedets store swimmingpool som også har en lille spa afdeling er åben fra 09:00 til 19:00.

Lejlighederne

De ialt 22 lejligheder er pænt men enkelt indrettet, og er holdt i veneziansk stil i forskellige klassiske farver. Alle lejligheder har enten terrasse (i stueetagen) eller balkon (1. sal).

Toværelseslejlighed til 2 + 1 personer:
- Lejlighederne er på ca. 45 m², og består af opholdsstue med satellit TV og sovesofa til en person, køkkenhjørne med 2 blus og et lille køleskab, dobbeltværelse og badeværelse samt aircondition. Prisen er gældende for 2 personer, med mulighed for ekstra seng mod tillæg.

Treværelseslejlighed til 4 + 1 personer:
- Lejlighederne er på ca. 58 m², og består af opholdsstue med satellit TV og sovesofa til en person, køkkenhjørne med 2 blus og lille køleskab, et dobbeltværelse med bad, et værelse med 2 enkeltsenge, et ekstra badeværelse samt aircondition. Prisen er gældende for 4 personer, med mulighed for ekstra seng mod tillæg.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Hotel Corallo

Bibione, Veneto

Palace Hotel Regina

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Veneto

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

search map