Ferieboliger og hoteller
i Lido di Venezia

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Henter indhold

Alle kender Venedig, - men de færreste kender Lido di Venezia, en ca. 12 km lang og 500 m bred ø, som ligger blot 10 min sejlads fra Markuspladsen, og som adskiller lagunen fra havet.

Når man nævner Vendigs Lido, tror de fleste, at man mener Lido di Jesolo, men det er to helt forskellige verdener der tales om. Lido di Venezia minder om Venedig med små kanaler og gamle smukke villaer. Forskellen er blot, at villaerne på øen er omgivet af grønne haver, lige som der blot er få meter til de lange sandstrande og havet.

Lido di Venezia har været venezianernes foretrukne sommeropholdssted i generationer, og er det stadig. Luften på Lidoen er væsentlig bedre end i centrum, idet der næsten altid blæser en stille brise, samtidig med at der er rigtig god plads og meget få turister. Derfor er Lido di Venezia et oplagt udgangspunkt for en uforglemmelig ferie i Venedig, ikke mindst i sommerperioden.

Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 

Storbyferie, golfferie, badeferie

I mange år lå Venedigs berømte casino på øen, men det er nu flyttet til Canale Grande i centrum. I stedet bruger man nu bygningerne til den verdensberømte filmfestival, som afholdes hvert år i september. I denne periode er de fleste hoteller booket flere år frem, - så her skal man altså ikke gøre sig de store forhåbninger om at kunne få plads.
Lido di Venezia huser også en af Italiens bedre golfbaner, hvilket gør det muligt, at lave en kombination af storbyferie, golfferie og badeferie.
Fra havnen har man det smukkest tænkelige kig mod Venedig centrum og Markuskirkens campanile, og turen over lagunen i morgendis eller mens solen går ned, er helt uforglemmelig.
Restauranterne på Lido di Venezia er også i en klasse for sig, ihvertfald hvis man sammenligner med udbudet i centrum. Dette gælder både kvalitet, men også priserne, som er ca. de halve.

Tag bilen med

En anden fordel ved Lidoen er, at man kan tage sin bil med. Der sejler bilfærger fra parkeringsøen Tronchetto, lige som øen er forbundet både med lufthavnen, centrum og de to parkeringsøer Piazzale Roma og Tronchetto med vandsporvogn flere gange i timen. Den hurtigste forbindelse mellem Lido di Venezia og Markuspladsen tager blot 10 minutter, mens den almindelige vaporetto tager ca. 20 minutter. Da der også sejler vaporettoer om natten, er man aldrig afskåret fra omverdenen, hvis man vælger at holde sin ferie på Lido di Venezia.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Veneto

Parc Hotel

Peschiera sul Garda

Parc Hotel er et ferieanlæg tiltænkt og indrettet til børn. Her finder du og din familie et hav af aktiviteter til en all-inclusive ferie.

Appartamenti Katja

Bibione

Vil du kunne gå til en dejlig sandstrand og til et livligt bycentrum, så skal du vælge Appartamenti Katja. Her bor du midt i smørhullet af den sommer-summende badeby Bibione og er samtidig tæt på stranden.

Ca' della Corte

Venedig

Ca' della Corte er et boutique-hotel. Dvs. at du kan forvente dig et stemningsfuldt sted med få værelser og meget smagfulde omgivelser. Hvem kan stå for det?

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål
DKK Skift valuta Skift sprog