Anmeldelser af Villa Daniela

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Daniela

Læs personlige anmeldelser af Villa Daniela som ligger i Veneto. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Daniela. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Martin og familie fra Hillerød boede på Villa Daniela i Lido di Jesolo fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Lidt fra vore tur til Lido di Jesolo og Villa Daniela.

Stranden ved Lido di Jesolo er helt suveræn. Som børnefamilie, med to børn på 5 og 8 år, er stranden helt perfekt. Der er et stykke ud, før det bliver dybt og mange dage med blåt flag og livreddere.
Villa Daniela ligger trukket lige en vej tilbage fra den store gade, som bliver til gågade om aftenen. Derfor slipper man for larm fra gaden om aftenen. Samtidig er afstanden til stranden ganske kort.
Vi ankom om lørdagen og blev taget godt imod, fik nøglerne og det var nemt at finde. Desværre ankom vi til en lejlighed som ikke var gjort særlig godt rent. F. eks var der afføring i toilettet! Ikke lige det man drømmer om at komme frem til. Vi valgte selv at rengøre, da vi havde kørt langt for at komme frem, og havde slæbt vores ting ind. Vi informerede så bureauet om mandagen, som en servicemeddelelse. Da der var kort åbningstid søndag, som vi ikke kunne få til at passe med vores planer, fik vi først informeret mandag. Hos bureauet sagde de, at vi bare skulle have kommet lørdag, så havde de sendt rengøringen af sted igen, og de beklagede selvfølgelig.
De 50 euro man betaler for rengøring er i vores øjne givet dårligt ud.
Villa Daniela er udstyret med nogle meget dårlige madrasser, man ligger praktisk talt på fjedrende, så jeg valgte at bytte med min datter, så jeg fik en nat på sovesofaen.
Malingen er skallet af væggene to steder, og bagved sengebordet er der skimmel på væggen. Der er meget lydt, så har man en nabo eller overbo med torden mave, så får man fornøjelsen af det også.
Lørdag aften havde vores overbo indbrud, hvor tyvene tog alle værdier, det satte desværre også lidt præ på opholdet og gav lidt utryghed hos os og børnene. Vi slap heldigvis selv for den slags.
Pris og beliggenhed taget i betragtning er det ok, men bestemt heller ikke mere.
Vi havde en god ferie, og tager gerne en tur mere til Italien, også gennem In-italia. Vi kommer dog ikke tilbage til Villa Daniela.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Orla og Anjia boede på Villa Daniela i Lido di Jesolo fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Som altid rigtig fin service fra jer, der mangler ikke noget. Stederne og lejlighederne levede op til vores forventninger, dog kunne rengøringen i Villa Daniela i Lido di Jesolo have været lidt bedre, samt sengene trænger til et eftersyn.

Villa Daniella har en rigtig fin beliggenhed lidt tilbagetrukket fra hovedgaden. Fin størrelse. Vi elsker stranden i Jesolo.
Vi kan anbefale en tur i Designer Outlet i San Donna de Piave, hvis man gerne vil købe designer tøj til Outlet priser. I San Donna di Piave ligger også et indkøbscenter med gode indkøbsmuligheder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anna med sällskap från Knivsta i Sverige bodde på Villa Daniela i Lido di Jesolo från den 24. till den 31. maj 2008.

Hej In Italia. Tack för mail och tusen tack för en trevligt tid! Vi ger gärna feedback och ni får gärna använda det om ni vill. Vi valde att ta tåget ner till Venedig, från Stockholm, med våra tre små barn, 3, 2, och 0,5 år gamla. Vi har tidigare varit i Lido di Jesolo vid två olika tillfällen och bara älskar platsen. Stranden är underbar, maten är härlig, kaffet är det bästa och glassen med. Många roliga affärer och kul shopping. Allt är snyggt, tryggt, trevligt och mysigt!

Vi kom fram till Villa Daniela vid 21-tiden på söndagkvällen, så kontoret där vi skulle checka in hade stängt. Ändå löste sig allt så bra; de hade lämnat ett kuvert med nycklar och info och bad oss komma förbi kontoret under deras öppettider. Perfekt. Vi kunde dessutom, på pltas, lägga till en natt till i samma hus, vilket var perfekt för oss. De var otroligt trevliga och tillmötesgående, allt funkade perfekt. Boendet var för oss allt vi behövde; kök, sängar, duch & wc, nära till allt.... Och för det priset vi betalade var vi mer än nöjda. För nästa gång skulle vi gärna bo i liknande hus ännu mer centraltm typ Piazza Marina eller så.

All kontakt med er på in italia har varit super; enkelt, snabbt & lätt att boka via internet, trevligt bemötande i telefon och på mail, bra fixat, jättebra pris, bra standard på hus. Tusen tack, vi är så nöjda och kommer definitivt kontakta er igen! Med vänlig hälsning, Anna Persdotter Tramontana

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Residence Santa Fé

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Lia

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Ipanema

Lido di Jesolo, Veneto

Residence Florida

Porto Santa Margherita, Veneto

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo, Veneto

Populært i Veneto

Centro Ai Cappuccini

Peschiera sul Garda

Villaggio Lido

Cavallino

Residence Eden

Peschiera sul Garda

search map