Anmeldelser af Residence Santa Fé

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Santa Fé

Læs personlige anmeldelser af Residence Santa Fé som ligger i Veneto. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Santa Fé. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super familieferie

Perfekt beliggenhed for en badeferie med børn, derudover byder området på mange smukke udflugtsmål, et must er Venedig!

Residence Santa Fé
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Santa Fé
toværelseslejlighed med 4 til 5 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra tysk. Klik her for at se originalen

Anbefales!

Vi ankom til Italien i styrtende regn og vi kæmpede lidt med at finde stedet, hvor vi skulle hente nøglerne.Immobiliare Colla ligger i samme bygning som Santa Fe, så beskrivelsen vi fik var lidt misvisende og gav lidt ekstra besvær.
Men på trods af det er vi meget tilfredse med opholdet i lejligheden, Santa Fe er et super udgangspunkt for ferien.
Poolen var pæn og ren, men børnene måtte ikke råbe og lave for meget støj og stedet fremstår generelt som et feriested for ældre.
Det bedste var at der på den anden af gaden ligger et lille bageri++ og kaffe/is, super for friske rundstykker og kaffe til morgenmaden.
Lejlighederne er gode, servicen ligeså og alt var som forventet. Vi kommer sikkert tilbage.

Anbefaling til kommende gæster

Den nemmeste transport er med bil, vi bestilte gennem Firefly og kan anbefales. Tag på udflugter til Venedig eller Verona

Residence Santa Fé
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Santa Fé
toværelseslejlighed med 4 til 5 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2014
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Per og familie fra Nykøbing Sjælland boede på Residence Santa Fé i Lido di Jesolo fra d. 28. juli til d. 4. august 2012.

Kontakten og oplysningerne fra in-italia har lige fra starten og til nu været fremragende. God og relevant information hele vejen igennem.
Opholdet på Santa Fe´ har ligeledes været fremragende. Der er en meget fin beliggenhed og støjen fra hovedgaden har ikke været væsentligt generende. Santa Fe´ bør dog efter min mening markedsføres som et lejlighedskompleks for voksne/ældre. Der er utroligt strenge restriktioner for børn/unge omkring leg og boldspil, ikke kun ved poolen, men omkring hele komplekset.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Hege og familie fra boede på Residence Santa Fé i Lido di Jesolo fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Den første uken bodde vi på Santa Fe. Vi var klar over at dette var et sted med enkel standard og uten aircondition.Vi ankom på kvelden, etter at agentkontoret var stengt, og dere hadde gitt beskjed om at nøkler kunne hentes i butikk ved siden av. Det fungerte fint. Men sengetøy og håndklær som vi hadde bestillt på forhånd, var ikke på plass i leiligheten. Det synes jeg så absolutt det skulle ha vært. Dere må isåfall ta betalt for det på forhånd slik at dere sikrer at dette er på plass i leilighet for de som ankommer sent. Vi hadde en nokså dårlig leilighet på Santa Fe, men jeg tror det var stor variasjon i standard på leiligheter i dette komplekset. Veldig rent og fint bassengområde. Nært supermarked, bakeri og stranden. Vi tok forøvrig buss fra flyplassen Marco Polo til Jesolo. Det fungerte veldig bra. Litt dårlig med taxier ved ankomst til den sentrale busstasjonen på Jesolo. Jesolo var ok. Fine strender, men stille og rolig. Det meste var stengt kl 2400. Et greit sted for sol og bad og fint for familier. Fint også med utflukter til Venezia. Taxi er dyrt. Diverse utflukter med båt fra Punta Sabionni til Venezia og andre øyer i lagunen kan anbefales.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Are fra Tønsberg i Norge boede på Residence Santa Fé i Lido di Jesolo fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Har startet jobb idag etter en lang og deilig ferie. Vi hadde noen fantastiske dager i Lido di Jesolo Supert område, trygt og godt, perfekt for barnefamilier.fantastiske strender, flott service fra deres kontor der nede.
Leiligheten er helt super for en fam på 4. Vi stor koste oss der i 7 dager, ingen hadde lyst til å reise hjem.
Tror vi reiser tilbake neste år, dette kan anbefales til alle. Kort vei til et fantastisk badeland. med show, Mc i nærheten ,noe alle spiser.
Vi fikk også en tur til Venezia,halv times kjøring og en flott båttur til venezia.
Tusen TAKK til dere, dere reddet ferien vår, da det bare var dårlig vær i Norge. Litt langt å kjøre, men det er det verdt

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Hanne og familie fra Kongsvinger i Norge boede på Residence Santa Fé i Lido di Jesolo fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Vårt opphold var helt flott, men jeg har noen små kommentarer som jeg synes dere skulle tenke på. Lido de Jesolo var stort og det var langt!! Når vi kom til busstasjonen hadde vi ingen formening om hvor langt det var til leiligheten og vi begynte å gå. Og det var på ingen måte gåavstand og ingen taxi å finne i og med at hele gaten jo er gågate om kvelden. Når noen bestiller en leilighet, gi en beskrivelse av hvordan man kommer seg dit, hvilken buss man skal ta til de ulike leilighetene. Kanskje dere burde ha et kart over området så man ser hvor i "terrenget man skal". Det er jo ikke air condition, det var ikke jeg klar over, men vi fikk to vifter, det fungerte ikke så verst. Balkongen er absolutt stor nok til å spise på - for 4 stk. Resepsjonen er stort sett ubetjent så det bør også nevnes at man tar kontakt med Immobilare som ligger rett ved (kjempeservice). Svømmebassenget stenger fra kl. 13.00 til 16.00 - kunne vært fint og visst på forhånd. Oppholdsrommet er ikke detlt i to deler, det er ett stort rom, men greit nok med plass likevel. Stranda var fantastisk flott, det er knappe 50, rent og pent!. Vi reiser gjerne til Italia med dere igjen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn
Familien Petersen fra Gråsten boede på Residence Santa Fé i Lido di Jesolo fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Jeg vil først starte med at rose jer som rejseselskab. Fra start til slut, har der været god service omkring rejsen, oplysning om stedet, trafikken og i det hele taget alt hvad man bør vide især som nyrejsende.
Hotellet "Residence Santa Fe" var et udemærket sted, hvor rengøringen var helt i top. (forstår ikke det kun har 2 1/2 stjerner.) Området var som I havde beskrevet, et turist område med masser af liv og glade mennesker. Dog virkede italienerne i turistbutikkerne meget trætte af alle disse mennesker, som de jo lever af. De var ikke til at få et smil af. Badestranden var rigtig dejlig, så det var ihvetfald til den bade/daseglade familie.
Næste gang vælger vi ikke Lido di Jesolo, da der er for meget "turist" over stedet. Men det er helt sikkert, at vi rejser til Italien igen, og gerne med jer som rejsearrangører.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Per og Familie fra Snedsted boede på Residence Santa Fé i Lido di Jesolo fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vores ophold var vidunderligt både i Lido di Jesolo og Bibione. Vi plejer at bo i Bibione, og foretrækker stadig det, frem for Lido di Jesolo. Eftersom det var på det sidste med at få lejligheder, må man sige at vi var meget godt tilfredse med det vi fik. Især lejligheden i Bibione var jo skøn.....Hvis den bare havde værert ordentlig ren da vi overtog. Vi ved godt at vi kunne have sagt det, men efter den lange kø til Bibione var vi bare klar til at få pakket al grejet ud igen, og nyde resten af ferien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Kjell-Ove Klauset og familie fra Norge boede på Residence Santa Fé i Lido di Jesolo fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Først av alt vil jeg takke for deres fantastiske måte å behandle min forespørsel på.
Jeg booket ferieleilighet dagen før vi dro til Italia og in-italia fikset en super leilighet i Lido di Jesolo på noen få timer.
Min familie (2 voksne og 2 barn) var på back-packing i Nord-Italia i 2 uker og ønsket å bestille plass å bo den ene uken.
Residence Fanta Fè i Lido di Jesolo var meget bra. Meget godt egnet for barnefamilier. Med utsikt over bassenget, samt gågaten like utenfor leiligheten lå alt til rette for gode opplevelser.
Viktig å merke seg at det er siesta fra kl. 13 - 16. Selv bassenget er stengt i den perioden og det er kjedelig for barna som ønsker å bade hele dagen. Da er det godt at stranden kun er 50 meter unna!
Santa Fè er en residence med mange eldre beboere. Det er for eksempel ikke lov å ha med seg baller og andre leker i bassenget. For mye støy blir slått ned på. Det var uvant i begynnelsen, og litt kjedelig.
Resten av ferien reiste vi med tog og buss langs kysten. Det viste seg vanskelig å være back-packer i Nord-Italia. Det beste er å bestille leilighet på forhånd. Vi bestilte fra ulike agenter i Italia, men jeg vil anbefale alle å benytte in-italia før de reiser. Beskrivelsene som ligger på nettsiden er korrekte og bildene stemmer med virkeligheten. Servicen som in-italia viste oss var særdeles god og jeg anbefaler alle å bestille sitt opphold på denne nettsiden. Vi kommer garantert til å benytte oss av in-italia neste gang vi skal til verdens vakreste land.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Kim og familien fra Stenstrup boede på Residence Santa Fé i Lido di Jesolo fra d. 26. juli til d. 2. august 2008.

Ja vi har haft en rigtig dejlig tur og var meget positivt overraskede over både lejligheden, standarden - i forhold til prisen, stranden, poolen, folkene, (maden), service niveauet - alt fungerede som det skulle og til tiden, området var rent og pænt. Det eneste vi savnede var en fan eller aircondition i lejligheden - det var meget varmt om natten!
Venedig og vejret var pragfuldt!! Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse for hele vores familie!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Bente og familie fra Horten i Norge boede på Residence Santa Fé i Lido di Jesolo fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Vi hadde det veldig fin i Jesolo.
Var positivt overasket over leilighet og anlegg.
Det var en deilig balkong med markise som vi koste oss på om kveldene, med fin utsikt over basseng og hage, åpent og deilig. Det å ha vaskemaskin var kjempedeilig. Utstyr og møble mang i leiligheten var ikke av det nyeste, men det var helt greit. Det eneste vi hadde problemer med var å finne frem. Vi reiste med Tog og Buss fra Bergamo, dette gikk veldig fint til vi var fremme i Jesolo, med på bussterminalen det var det ingen som viste hvor Santa Fe` var, og karte vi hadde fått var helt ubrukelig. Heldigvis fikk vi tak i noen på kontoret i Danmark og fikk tlf. nr til kontoret i Italia. Vi fikk tak i en Taxi til slutt og han fant frem hved hjelp av telefon kontakt med kontoret i Italia.

Vi er fornøyde, men anbefaler å få tak i bedre kart og vei beskrivelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Per Arne og familie fra Loddefjord i Norge boede på Residence Santa Fé i Lido di Jesolo fra d. 9. til d. 23. juli 2005.

Det var deilig med ferie ved Adriatehavskysten,masse sol og bading.I hverdagen er familien vår meget engasjert med ulike sportsaktiveter på kveldstid så denne gangen ønsket vi oss en ferie hvor vi kunne være mye sammen i rolig og trivelige omgivelser. Våre forventninger ble infridd og turen frister til gjentakelse.
Det vi savnet var en vaskemaskin! Slik at jentene kunne hatt med seg færre klær (kansje....)
Om vi velger samme opplegg næste år er jeg ikke helt sikker på. Det er avhenging av hvem av barnene som er med - den eldste er 17 år i år. Vi ser samtidig for oss 2 uker på et sted + 1 uke med noe annet..slik at vi får sett oss mer rundt.

Takk for et behaglig samarbeid!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Residence Lia

Bibione, Veneto

Valbella

Bibione, Veneto

Valbella Plus

Bibione, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Lia

Bibione, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda

Villaggio Lido

Cavallino

Le Vescovane

Longare

search map