Feriebolig i Lido di Jesolo i Veneto

Jesolo Lido Village

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Jesolo Lido Village blev opført i 2007 efter et projekt af det berømte arkitekt Richard Meier. Du bor her i den østlige del af byen mellem via Levantina og den brede og fine sandstrand. Tæt på dit ferielejlighed finder du flere spisesteder (ca. 300 meter) og du kan ligeledes gå hen til nærmeste supermarkedet (ca. 150 meter).

Minimalistisk indrettet have og pool

På dette feriecenter finder du en bredt solterrasse med trægulv, der omgiver den lækre pool samt børnebassinet. Herfra kan du holde øje med børnene, mens de leger i børnebassinet eller du kan blive på den anden side af poolen for at solbade i fred og ro. Vær opmærksom på at liggestole ved poolen står til rådighed for alle gæsterne efter princippet først til mølle.

Stilrige linje udendørs og indendørs

Lejlighederne har selvstændig indgang og er indrettet med fokus på at skabe lyse rum. Lejligheden har en bred terrasse, der vender mod pool. Du finder al den komfort, som du er vant til hjemmefra: Fladskærm-tv, opvaskemaskine, vaskemaskine samt aircondition. Du har desuden egen garageplads samt wi-fi internet opkobling i fælles arealer.

Lejlighederne på Jesolo Lido Village

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (med terrasse mod pool)

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra stuen er der udgang til terrassen, der vender mod poolen. Lejligheden er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, fladskærm-tv og aircondition. Wi-fi forbindelse findes ved fællesarealerne.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse mod pool)

Lejligheden består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), to soveværelser med dobbeltseng og to badeværelser med toilet og bruser. Fra stuen er der udgang til terrassen, der vender mod poolen. Lejligheden er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, fladskærm-tv og aircondition. Wi-fi forbindelse findes ved fællesarealerne.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Aparthotel Ashanti

Bibione, Veneto

Aparthotel Sheila

Lido di Jesolo, Veneto

Anbefalinger til dig

Residence Acapulco

Lido di Jesolo, Veneto

Appartamenti Katja

Bibione, Veneto

Residence Ipanema

Lido di Jesolo, Veneto

Populært i Veneto

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea

Residence San Carlo

Costermano del Garda

search map