Feriebolig i Caorle Lido Altanea i Veneto

Larici

Pris fra pr. pers.
Caorle by Skibene i Caorle by
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Poolområdet er udstyret med en stor, herlig solterrasse, hvor der er solstole og parasoller. Foretrækker du at slikke sol på en skøn sandstrand, har du en sådan inden for kort gåafstand, eller du kan hoppe på minitoget, som kører dig rundt i feriebyen uden omkostninger for dig. På stranden kan du leje solstole og parasoller, men du får en bedre pris, hvis du booker hjemmefra.

Du bor midt i feriebyen

Beliggenheden er god, eftersom du fra din lejlighed har alt inden for rækkevidde. Der er et par forskellige restauranter/pizzariaer at vælge imellem, samt barer, caféer og butikker, som du finder i gallerierne. Hvis du ønsker et større udvalg, kan du enten tage bilen eller lokalbussen, som stopper lige udenfor, ind til hyggelige Caorle, hvor du finder alt mellem himmel og jord. Busbilletter kan du købe i tobaksbutikkerne, som ligger i gallerierne. En stor, velassorteret madbutik ligger ikke langt fra feriebyen, og har du en cykel med, kan du cykle både dertil og ind til Caorles gamle centrum.

Børnene har en legeplads, hvor de kan more sig og træffe andre børn. Skulle du få lyst til at grille på de varme sommeraftenener, kan du begive dig til den fælles grillplads, som findes inde på området.

Godt at vide

Vi har desværre ikke fået så mange billeder endnu, som kan vise dig, hvordan stedet ser ud. Og da det er et helt nyt lejlighedskompleks, findes der en mindre byggeplads i nærheden, som holder pause i august måned. I de øvrige perioder arbejde man mindre for at undgå, at arbejdet forstyrrer feriegæsterne for meget.

Nye friske lejligheder

Der er i alt 93 lejligheder fordelt på syv forskellige bygninger. Alle lejligheder er udstyret med aircondition, Wi-Fi, mikroovn, satellit-tv, hårtørrer og enten med balkon eller have. Husk at du selv skal have håndklæder med.

Lejlighederne på Larici

Toværelseslejlighed med 3+2 sovepladser i stueetagen

Dagligstue med lille køkken og sovesofa til 2 personer, soveværelser med en dobbeltseng samt en enkeltseng, badeværelse med bruser/kar. Have ca. 40 m².

Toværelseslejlighed med 3+2 sovepladser

Dagligstue med lille køkken til 2 personer, soveværelse med en dobbeltseng samt en enkeltseng, badeværelse med bruser/kar. Stor balkon. Ca. 40 m².

Treværelseslejlighed med 5+2 sovepladser

Dagligstue med lille køkken og sovesofa til 2 personer, soveværelse med en dobbeltseng samt en enkeltseng, soveværelse med 2 enkeltsenge, badeværelse med bruser/kar. Stor balkon. Ca. 55 m².

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Villaggio A Mare

Caorle Lido Altanea, Veneto

Giardini di Altea

Caorle Lido Altanea, Veneto

Residence Roberta

Caorle, Veneto

Anbefalinger til dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Valbella

Bibione

search map