Feriebolig i Lazise ved Gardasøen

Condominio Gli Olivi

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Condominio Gli Olivi bor du i blandt de bløde bakkeskråninger, der ligger ved den sydøstlige del af Gardasøen. Der er kun ca 500 meter til Colà di Lazise lille centrum, hvor du både finder indkøbsmuligheder og spisesteder, men knap så mange turister som i de byer, der ligger helt ned til søen. Der er ca. 6 km til Lazise og ca. 7 til Pescheria del Garda, og den nærmeste strand ligger kun ca. 3,5 km nede ad bakken.

Stor pool og eget udeområde

På Condominio Gli Olivi er der rigtig god plads både indendørs og udendørs. I den store have finder man en pool, der er næsten lige så stor som haven. Parkeringsfaciliteter ligger på den offentlige vej lige uden for havens hegn. Alle lejligheder har eget udendørs område, som består af en terrasse ud til haven, for dem der ligger i stueetagen, og en bred balkon hvis man får en lejlighed på første sal.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser:
- Lejlighederne er rummelige og består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og endnu et soveværelse med to enkeltsenge eller dobbeltseng. Der findes endvídere badeværelse med toilet og bruser samt udgang til udendørs areal med havebord og -stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Residence Le Tende

Lazise, Veneto

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Residence Eden

Peschiera sul Garda, Veneto

Anbefalinger til dig

Belvedere Village

Peschiera sul Garda, Veneto

Borgo Mondragon

Lazise, Veneto

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Populært i Veneto

Relais Corte Cavalli

Peschiera sul Garda

Hotel Villa Odino

Quarto d'Altino

search map