Feriebolig i Lazise ved Gardasøen

Borgo Mondragon

Pris fra pr. pers.
Gratis afbestilling
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Borgo Mondragon stammer tilbage fra det 14. århundrede og er beliggende i landlige omgivelser omgivet af olivenlunde og vinmarker og blot 2 km til centrum af Lasize.

Kombinér afslapning med udflugter

Borgo Mondragon er således et oplagt udgangspunkt for en håndfuld forskellige aktiviteter, så som trekking, mindre gåture og cykelture (man kan leje cykler på stedet). Og så ligger det bekvemt med butikker, kaffebarer, restauranter og pizzerie inden for en radius af 800 m.

Pool og børnepool

Stutteriet, olivenpressen og hovedhuset er blevet restaureret i nyere tid. Det samme er lejlighederne under hensynstagen til de oprindelige byggedetaljer, så som loftsbjælker og stenvægge. Af moderne tiltag kan nævnes svømmebassin med massagefunktion, børnepool og soldæk med liggestole og parasoller. Desuden finder man reception, møntvaskeri, legeplads og naturligvis parkeringsplads.

Velindrettede lejligheder

På Borgo Mondragon er der i alt 24 lejligheder fordelt på to- og treværelseslejligheder beliggende i tre plan: stueetage, 1. sal og 2. sal (lejlighederne på 1 & 2. sal har ikke privat balkon/terrasse). De er velindrettede og udstyrede med aircondition, opvarmning er ligeledes muligt, værdiboks og sat-tv. I køkkenhjørnerne finder man elkomfur med 4 plader, opvaskemaskine og microovn. Enkelte af lejlighederne fordeler sig over to etager, hvor den nederste del anvendes til dagsområde, mens soveværelserne vil være at finde på den øvre etage. Stuelejlighederne har desuden møbleret lille terrasse.

Lejlighederne på Borgo Mondragon

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type A)

Lejlighederne A er ca. 45 m² og befinder sig på alle tre etager. De består af opholdsrum med køkkenhjørne, dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og brusebad.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type B)

Lejlighederne B er ca. 65 m² og befinder sig på alle tre etager. De består af opholdsrum med køkkenhjørne, dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og brusebad.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (type A med terrasse)

Lejlighederne A er ca. 45 m² og befinder sig i stueetagen med udgang til en lille terrasse. De består af opholdsrum med køkkenhjørne, dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og brusebad.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (type B med terrasse)

Lejlighederne B er ca. 65 m² og befinder sig i stueetagen med udgang til en lille terrasse. . De består af opholdsrum med køkkenhjørne, dobbeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og brusebad.

 

Søg priser og
bestil ophold

Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
 

Lignende boliger

Montecolo Resort

Manerba, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Populært i Veneto

Centro Ai Cappuccini

Peschiera sul Garda

Hotel Quattro Fontane

Lido di Venezia

search map