Hvor vil du hen?
Loading
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 
Voksne
Børn
Henter indhold

Alt dette venter dig ved Gardasøen

Gardasøen byder foruden de gamle hyggelige byer også på mere moderne bydele med alle tænkelige faciliteter. Den repræsenterer en alsidighed som rejsemål, hvor du både kan finde ro og afslapning samt et moderat natteliv, for ikke at glemme den noget udfordrende oplevelse, der består i at besøge det kendte tivoli Gardaland. Der er et væld af muligheder for gode udflugter herfra, enten op i Dolomitterne eller en tur op til de mindre søer som Tenno, Ledro og Iseo. De store seværdigheder finder du i Verona og Venedig, men glem ikke den skønne tur langs Mincio-floden ned til Mantova, hvor du kan besøge den smukke blomsterpark "Parco Sigurta" og det ukendte vinområde Colline Moreniche på vejen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Gardasøen ER en sand perle

Desværre bliver Gardasøen i Danmark af mange opfattet som et sted for et ældre publikum, hvilket er en stor skam, da søen byder på oplevelser for alle aldre. Søen er i dag et af de hotteste steder for de unge, når det gælder hanggliding, paragliding, windsurfing og mountainbike. Rejser du til Gardasøen i din ferie er du derfor sikret en sjov, spændende og udfordrende tur - hvis du har lyst. Du kan også blot nyde nærheden til søen og de mange lækre faciliteter i området.

Geografien omkring Gardasøen

Mod nord og vest rejser bjergene sig lodret op fra søen, og der venter en imponerende køretur fra Gardone op til Riva gennem tunneller. Søen er kun 4 - 5 km bred i den nordligste del, hvor den til gengæld er op til 370 m dyb. Mod syd er den 12 km bred på det bredeste stykke og her er dybden mere beskeden. Gardasøen er 50 km lang og det er kun på klare dage, at man kan se søen i sin fulde længde.

Kør-selv ferie til Gardasøen

Mange vælger at tage på bilferie til Gardasøen. Du kan følge E45 hele vejen fra Grænsen til Gardasøen - en tur på ca. 1.300km som med fordel kan skæres over i to etaper. Eller hvis du kommer fra Sjællandssiden via Gedser, kører du mod München. Alperne klares gennem Brennerpasset i Østrig og snart åbner Gardasøens blå bølger sig for dig. En kør-selv ferie til Gardasøen er særligt attraktivt for børnefamilier, som selv kan styre tempoet, og desuden spare penge på flybilletter og billeje.

Vejene omkring søen kan være mere eller mindre snoede, og der er tunneller og gallerier (halvåbne tunneller) på begge sider af den nordlige del, bygget mod stenfald og bjergskred, som tidligere ofte lukkede vejene. Alt dette gør køreturen spændende, men også langsom, så vær opmærksom på, at en tur rundt om Gardasøen kan tage sin tid. På søndage er søen et yndet udflugtsmål for beboerne fra de store byer som Milano, Brescia, Verona, Trento og Bolzano, og bilkøerne kan derfor være lange.

Flyrejser til Gardasøen foregår typisk til en af de tre internationale lufthavne i Milano, Venedig eller Verona. Sidstnævnte kræver en mellemlanding undervejs, men ligger til gengæld kun ca. 20 minutters kørsel fra Gardasøen.

Gardasøen er et paradis for aktiv ferie

På grund af de meget specielle vindforhold er den nordligste del utrolig velegnet til windsurfing og byen Torbole er om sommeren, hvad de kendteste skisportssteder er om vinteren. Der er kort sagt masser af vind i sejlene. Nede i byen i Malcesine kan du leje en cykel, som bliver transporteret op på toppen af Monte Baldo, hvor du så kan afhente den efter en tur med den nye smarte svævebane. Så er dagen tilrettelagt og det er op til dig, om du vil ned over den nordlige del til Nago og Torbole og tilbage gennem tunnellerne, eller sydover ned fra bjerget til Garda og op langs kysten.

Det milde klima, den rige vegetation, de mange spor fra antikken og den gæstfri befolkning gør Gardasøen til et internationalt anerkendt rejsemål - og ikke uden grund.

Cykeludlejning
I byen Costermano del Garda findes der cykeludlejning, som man kan få levereret hvor som helst rundt langs hele søen. Priserne ligger ca. på 35-40 euro pr. cykel inkl. leverance. For mere information se: www.bikestorefun.com/

Feriehuse ved Gardasøen

Hos In-Italia har vi haft Gardasøen på programmet siden 1999 og vi har udvalgt en lang række feriehuse og ferielejligheder i forskellige størrelser, men altid i en høj kvalitet, som passer til skandinaviske rejsende. Feriehuse ved Gardasøen har generelt en høj kvalitet, og du er aldrig langt væk fra gode faciliteter og oplevelser. Vores medarbejdere besøger og kontrollerer med jævne mellemrum alle feriehuse i vores program.

 
 

Anbefalinger til dig

Residence Taki

Brenzone, Veneto

Torre delle Fate

Refrontolo, Veneto

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Veneto

Residence Liana

Torri del Benaco

Agriturismo Col delle Rane

Caerano di San Marco

Albatros

Caorle

search map