Ferie ved Gardasøen

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
Gardone Riviera Gardone Riviera på Gardasøens vestlige bred Malcesine ved Gardasøen Brenzone ved Gardasøens bred Kirkegården ved Limone sul Garda Havnen i Limone sul Garda Torri del Benaco Søpromenaden i Garda by Riva del Garda i den nordlige ende af Gardasøen Badeliv ved Malcesine ved Gardasøen En af de småstrande, du kan finde ved Gardasøen Solbadning ved Gardasøen Strand ved Malcesine ved Gardasøen Udsigt ned over Gardasøen Riva del Garda Torri del Benaco set oppe fra landsbyen Albisano
Henter indhold

Gardasøen er Norditaliens mest populære rejsemål

Gardasøen er Italiens største sø og er af mange gode grunde et meget populært rejsemål. Her finder du betagende smuk natur, gamle hyggelige byer og mange aktivitetsmuligheder for både børn og voksne.
Find din feriebolig eller dit hotel
Hvor vil du hen?
Hvornår vil du afsted?
Hvor mange personer?
 

Alt dette venter dig ved Gardasøen

Gardasøen byder foruden de gamle hyggelige byer også på mere moderne bydele med alle tænkelige faciliteter. Den repræsenterer en alsidighed som rejsemål, hvor du både kan finde ro og afslapning samt et moderat natteliv, for ikke at glemme den noget udfordrende oplevelse, der består i at besøge det kendte tivoli Gardaland. Der er et væld af muligheder for gode udflugter herfra, enten op i Dolomitterne eller en tur op til de mindre søer som Tenno, Ledro og Iseo. De store seværdigheder finder du i Verona og Venedig, men glem ikke den skønne tur langs Mincio-floden ned til Mantova, hvor du kan besøge den smukke blomsterpark "Parco Sigurta" og det ukendte vinområde Colline Moreniche på vejen.

Gardasøen ER en sand perle

Desværre bliver Gardasøen i Danmark af mange opfattet som et sted for et ældre publikum, hvilket er en stor skam, da søen byder på oplevelser for alle aldre. Søen er i dag et af de hotteste steder for de unge, når det gælder hanggliding, paragliding, windsurfing og mountainbike. Rejser du til Gardasøen i din ferie er du derfor sikret en sjov, spændende og udfordrende tur - hvis du har lyst. Du kan også blot nyde nærheden til søen og de mange lækre faciliteter i området.

Geografien omkring Gardasøen

Mod nord og vest rejser bjergene sig lodret op fra søen, og der venter en imponerende køretur fra Gardone op til Riva gennem tunneller. Søen er kun 4 - 5 km bred i den nordligste del, hvor den til gengæld er op til 370 m dyb. Mod syd er den 12 km bred på det bredeste stykke og her er dybden mere beskeden. Gardasøen er 50 km lang og det er kun på klare dage, at man kan se søen i sin fulde længde.

Rejser til Gardasøen

Mange vælger at køre selv fra Danmark til Gardasøen. Du kan følge E45 hele vejen fra Grænsen til Gardasøen - en tur på ca. 1.300km som med fordel kan skæres over i to etaper. Flyrejser til Gardasøen foregår typisk til en af de tre internationale lufthavne i Milano, Venedig eller Verona. Sidstnævnte kræver en mellemlanding undervejs, men ligger til gengæld kun ca. 20 minutters kørsel fra Gardasøen.

Vejene omkring søen kan være mere eller mindre snoede, og der er tunneller på begge sider af den nordlige del, bygget mod stenfald og bjergskred, som tidligere ofte lukkede vejene. Alt dette gør køreturen spændende og langsom, så vær opmærksom på, at en tur rundt om søen kan tage sin tid. På søndage er søen et yndet udflugtsmål for beboerne fra de store byer som Milano, Brescia, Verona, Trento og Bolzano, og bilkøerne kan derfor være lange.

Gardasøen er et paradis for vandsport og aktiv ferie

På grund af de meget specielle vindforhold er den nordligste del utrolig velegnet til windsurfing og byen Torbole er om sommeren, hvad de kendteste skisportssteder er om vinteren. Der er kort sagt masser af vind i sejlene. Nede i byen i Malcesine kan du leje en cykel, som bliver transporteret op på toppen af Monte Baldo, hvor du så kan afhente den efter en tur med den nye smarte svævebane. Så er dagen tilrettelagt og det er op til dig, om du vil ned over den nordlige del til Nago og Torbole og tilbage gennem tunnellerne, eller sydover ned fra bjerget til Garda og op langs kysten.

Det milde klima, den rige vegetation, de mange spor fra antikken og den gæstfri befolkning gør Gardasøen til et internationalt anerkendt rejsemål - og ikke uden grund.

Cykeludlejning
I byen Costermano del Garda findes der cykeludlejning, som man kan få levereret hvor som helst rundt langs hele søen. Priserne ligger ca. på 35-40 euro pr. cykel inkl. leverance. For mere information se: http://www.bikestorefun.com/site/contatti

Feriehuse ved Gardasøen

Hos In-Italia har vi haft Gardasøen på programmet siden 1999 og vi har udvalgt en lang række feriehuse og ferielejligheder i forskellige størrelser, men altid i en høj kvalitet, som passer til skandinaviske rejsende. Feriehuse ved Gardasøen har generelt en høj kvalitet, og du er aldrig langt væk fra gode faciliteter og oplevelser. Vores medarbejdere besøger og kontrollerer med jævne mellemrum alle feriehuse i vores program.

ferieboliger
Images
Video
Tab 5
Tab 4
Tab 5

Populært i Veneto

Parc Hotel

Peschiera sul Garda

Parc Hotel er et ferieanlæg tiltænkt og indrettet til børn. Her finder du og din familie et hav af aktiviteter til en all-inclusive ferie.

Hotel Panorama

Torri del Benaco

Højt hævet over Gardasøen finder vi Hotel Panorama. Her hersker ro og fred, der sammen med den storslåede udsigt over søen, er ren terapi for kroppen.

Appartamenti Katja

Bibione

Vil du kunne gå til en dejlig sandstrand og til et livligt bycentrum, så skal du vælge Appartamenti Katja. Her bor du midt i smørhullet af den sommer-summende badeby Bibione og er samtidig tæt på stranden.

Bestilling Favoritter0 Inspiration Rejsemål Blog
DKK Skift valuta Skift sprog